Kaj med najbolje plačanimi TikTokerji dela Will Smith?

03. avgust 2022

Kaj med najbolje plačanimi TikTokerji dela Will Smith?

03. avgust 2022
Foto: Profimedia

Od najstnikov, ki dobro plešejo, do odraslih, ki dobro nastopajo, TikTok je mnogim običajnim smrtnikom prinesel svetovno slave.

Ni skrivnost, da lahko družbeni mediji prinesejo nekaj resnega denarja in slavo tistim, ki imajo čas za objavo prave vsebine. Z oglaševanjem, sodelovanjem in podporo, lahko zvezde že z eno samo objavo zaslužijo osupljive vsote denarja.

Medtem ko morajo zvezde družbenih medijev, igralci, pevci in vizažisti prijaviti, kdaj zaslužijo denar z objavo kot oglasom, v resnici ni nikoli znano, koliko denarja lahko prinese preprosta objava na TikToku.

Spletno mesto za razporejanje družbenih medijev Hopper HQ je sestavilo seznam 10 najbogatejših TikTok ustvarjalcev in razkrilo, koliko zaslužijo z eno objavo.

1. Charlie D’Amelio – 148 tisoč evrov

Foto: Profimedia

Charlie je pri svojih osemnajstih letih TikTokerka z največ sledilci na svetu. Svoj uspeh si je priborila s plesanjem, uspelo pa ji je tudi pridobiti sodelovanju z zelo uspešnimi znamkami kot so Invisalign, Morphe Comsetics in Dunkin Donuts. Njena družina si je priborila celo svojo resničnostno serijo The D’Amelio Show.

2. Khabane Lame – 130 tisoč evrov

Foto: Profimedia

Lame zaseda drugo mesto lestvice bogatašev. Vsaka od sponzoriranih objav komiku, rojenemu v Senegalu, prinese 132.000 dolarjev, njegova neto vrednost pa znaša dobrih 7 milijonov dolarjev.

Njegovi videoposnetki so smešne narave, v njih se posmehuje nekaterim najbolj absurdnim videoposnetkom s hitrimi nasveti, ki krožijo po platformi, in ustvarja izvirne kratke skeče.

3. Bella Poarch – 96 tisoč evrov

Foto: Profimedia

Z 90,1 milijona sledilcev si je Bella prislužila že 2.860.000 dolarjev (2.807.000 evrov).

Poarch je zaslovela po zaslugi njenega videoposnetka, v katerem sinhronizira pesem M to the B, ki je trenutno najbolj všečkan video na TikToku. Filipinsko-ameriška ustvarjalka in pevka računa kar 95.614 dolarjev za sponzorirano objavo.

4. Addison Rae – 94 tisoč evrov

Foto: Profimedia

Addison, ki smo jo lahko gledali v Netflixovem filmu He’s All That, je zaslovela na TikToku zaradi 87,9 milijona sledilcev.

Morda ni na vrhu tega seznama, saj zasluži le 93.253 dolarjev na objavo, vendar jo je njena neto vrednost 21.459.900 dolarjev (21.055.616 evrov), zahvaljujoč nekaj sočnim sponzorskim pogodbam z blagovnimi znamkami, kot je American Eagle, leta 2020 uvrstila na Forbesov seznam top 30 pod 30 let.

5. Will Smith – 77 tisoč evrov

Foto: Profimedia

Hollywoodske legende Willa Smitha ni treba posebej predstavljati – zadnjih nekaj let je že krasil seznam bogatih na Instagramu – leta 2021 je zasedel 30. mesto, leta 2022 pa 33. mesto.

Ameriški igralec, reper in producent je zdaj začel pridno zbirati tudi sledilce na TikToku, kjer njegove zabavne vsebine spremlja že več kot 72 milijonov ljudi.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close