Medtem ko Harry promovira novo knjigo, so Meghan evakuirali iz hiše

10. januar 2023

Medtem ko Harry promovira novo knjigo, so Meghan evakuirali iz hiše

10. januar 2023
Foto: Profimedia

Njuno domovanje, vredno 25 milijonov dolarjev, je ogroženo.

Medtem ko je princ Harry gostoval v oddaji The Late Show with Stephen Colbert v New Yorku, da bi promoviral svojo novo knjigo Spare, je mesto Montecito v Kaliforniji, kjer živita z Meghan Markle, prizadelo najhujše neurje v zadnjih 100 letih.

Prebivalce so evakuirali in iz hiše so se morali umakniti tudi Meghan Markle in njuna otroka, 3-letni Archie in enoletna Lilibeth. Do uničujočega neurja je prišlo pet let po tem, ko so smrtonosni plazovi blata v tem obalnem mestu ubili 23 ljudi.

Foto: Profimedia

Prestižni Montecito je stisnjen med gore in pacifiško obalo in je dom mnogih slavnih zvezdnikov, med drugim tudi voditeljice Oprah Winfrey.

Meghanin in Harryjev dom v vrednosti 25 milijonov dolarjev leži v jugovzhodnem delu okrožja Santa Barbara, kjer naj bi se močne padavine nadaljevale. “Najhujše je še pred nami,” je napovedal guverner Gavin Newsom.

Foto: Profimedia

Harry ostro nad Camillo

In medtem ko so Meghan in otroka prepeljali na varno, Harry dviguje prah s svojo novo knjigo spominov. Njegovi dnevi so zapolnjeni z intervjuji in televizijskimi nastopi, kjer razkriva sočne podrobnosti z življenja na britanskem dvoru.

Razkril je, da že nekaj časa ni bil v stiku s svojo družino ter svojo mačeho Camillo, sedanjo kraljico soprogo, obtožil izdaje informacij o kraljevi družini medijem, s čemer si je želela povrniti ugled v javnosti po Dianini smrti.

“Nanjo gledam kot na osebo, ki se je poročila v našo družino in institucijo, naredila pa je vse, da bi si povrnila lastni ugled in podobo, za svoje dobro.”

Foto: Profimedia

Knjiga že doživela plaz kritik

Spregovoril je tudi o svoji mami Diani ter izpostavil njen nenehni bolj s paparaci, ki so jo zalezovali na vsakem koraku. Razkril je, da je več let zavračal misel na to, da je umrla ter za njo jokal le med pogrebom, nato pa nikoli več.

Marsikdo se je ob njegovo knjigo obregnil, češ da je Harry ves čas govoril, kako se želi skriti pred očmi javnosti, nato pa naredil ravno nasprotno. Princ jim odgovarja:

38 let je mojo zgodbo pripovedovalo veliko drugih ljudi, katerih nameni niso bili vedno najboljši, sedaj pa sem čutil, da je čas, da jo povem sam. Zelo sem hvaležen, da sem dobil priložnost, saj je to moja zgodba.” 

Dodal je, da se je v preteklih šestih letih trudil, da bi družinske zadeve skušali razrešiti v zasebnosti, a to enostavno ni šlo.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close