Bizarna zaroka slavnega para: drug drugemu sta pila kri

13. januar 2022

Bizarna zaroka slavnega para: drug drugemu sta pila kri

13. januar 2022
Foto: AP Photo/Chris Pizzello via Guliver

Ameriška igralka Megan Fox in glasbenik Machine Gun Kelly sta zaročena. Ta pomemben mejnik v razmerju sta proslavila v svojem značilnem slogu: s pitjem krvi.

Megan Fox in Machine Gun Kelly sta se poročila po dobrem letu in pol zveze, ganljivi dogodek pa sta posnela s kar tremi kamerami. Glasbenik, katerega pravo ime je Colson Baker, je pred Megan pokleknil pred resortom Spa Botánico v Portoriku, kjer se cene za nočitev za apartma gibljejo okrog 2000 evrov.

35-letna igralka je posnetek zaroke nato objavila na družbenih omrežjih, kjer je zapisala: “Tako kot v vsakem življenju pred tem in kot v vsakem življenju, ki mu bo sledilo, sem rekla da …” nato pa še v svojem slogu dodala, da sta “drug od drugega spila kri.”

Štiri leta mlajši glasbenik pa je se je pohvalil z videom prstana, ki ga je podaril svoji izbranki. Gre za dva večja kamna v obliki plamena: diamant predstavlja njegov rojstni kamen, smaragd pa Meganin rojstni kamen. “Kamna sta postavljena tako, da simbolizirata vsak svojo polovico iste duše in tvorita nejasno srce, ki pa je njuna ljubezen,” je Kelly opisal pomen prstana.

Par se je spoznal marca 2020 med snemanjem film Midnight in the Switchgrass, tri mesece kasneje pa sta na Instagramu uradno naznanila, da sta par.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close