Meghan in Kate na kraljičin 93. rojstni dan v središču pozornosti!

10. junij 2019

Meghan in Kate na kraljičin 93. rojstni dan v središču pozornosti!

10. junij 2019

Mladi vojvodinji sta imeli na rojstnem dnevu britanske monarhinje nekaj skupnega: obe sta izbrali oblačila visoke mode in si lase speli v nizko figo na zatilju.

Meghan Markle, vojvodinja Suseška, se je v javnosti pojavila prvič po rojstvu sina Archieja, ki sta se ga razveselila z možem, princem Harryjem. 

Meghan je porodniški dopust prekinila za 93. rojstni dan kraljice Elizabete II., ki jo monarhija vsako leto proslavi s parado Trooping The Colour. Za to priložnost je Meghan oblekla temno modro obleko, plašček in klobuk s podpisom njej nadvse ljube modne znamke Givenchy

Nosila je tudi frizuro, ki jo ima najraje, to je nizko speto figo na zatilju. Po drugi strani je Kate Middleton, vojvodinja Cambriška, imela minuli teden polne roke slovesnih dogodkov, vendar je z včerajšnjim outfitom uspela nadkriliti vse iz prejšnjih dni.

Tudi Kate je nosila kreacijo priljubljenega oblikovalca in sicer znamko Alexander McQueen, ki jo obožuje. Tokrat je izbrala vanilijevo rumeno obleko na zavezovanje (wrap-dress), ki je malce spominjala na plašč in jo uskladila s klobukom v istem slogu.

Sproščena nizka figa v laseh se je zelo lepo podala tudi Kate, zraven klobuka pa je vojvodinja kombinirala še en svoj priljubljen modni dodatek – diskretne viseče uhane.

D. S.

Foto: WWD.com, The Sun, Courier Mail, Shutterstock, People

Style. Več novic

New Report

Close