Meghan Markle bo lansirala svojo blagovno znamko!

21. marec 2024

Meghan Markle bo lansirala svojo blagovno znamko!

21. marec 2024
Foto: Profimedia

Meghan Markle bo lansirala svojo blagovno znamko!

21. marec 2024
Foto: Profimedia

Vojvodinja Suseška se je po štirih letih odsotnosti z družbenih omrežij vrnila na Instagram, kjer je razkrila veliko novico.

Svojim sledilcem je razkrila, da bo lansirala lastno lifestyle znamko, o kateri se sicer še ne ve veliko. Kljub temu je Instagram profil znamke, ki se bo imenovala American Riviera Orchard, v nekaj urah zbral že več kot 200 tisoč sledilcev.

Na profilu je zaenkrat samo slika pozlačenega logotipa znamke, pri čemer so številni oboževalci prepričani, da gre za kaligrafijo vojvodinje Suseške.

V videoposnetku, ki so ga objavili, vidimo Meghan , kako se sprehaja po svoji vili v Montecitu, medtem ko kuha in ureja svoj dom. Skoraj gotovo lahko rečemo, da gre za blagovno znamko z dekoracijo in dodatki za dom, pa tudi hrano in vse, kar sodi zraven urejanja hiše in okolice.

Novica prihaja šest let po zaprtju njenega lifestyle bloga “The Tig”, ki ga je Markle ustanovila leta 2014 med snemanjem serije Nepremagljivi dvojec in približno leto dni, preden je srečala princa Harryja.

Na blogu je tudi sama pisala o temah s poudarkom na potovanjih, modi, lepoti in ljubezni do sebe, zato ta novi podvig vojvodinje ni presenetil njenih oboževalcev.

Foto: Profimedia

Prav tako številni uporabniki prek komentarjev na družbenih omrežjih navajajo, da se lansiranje znamke dogaja vzporedno z novo kuharsko oddajo na Netflixu, s katero ima vojvodinja sklenjeno večmilijonsko pogodbo. V oddaji bo sodelovala tudi Meghan sama, omenja pa se tudi njena kuharska knjiga, ki naj bi bila del ponudbe nove znamke.

Točen datum lansiranja še ni znan, a če ga nestrpno pričakujete tako kot mi, se vpišite na čakalno listo na njihovi uradni strani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close