Meghan Markle dobila vznemirljivo nalogo, ki nima nobene zveze s kraljevo družino

13. junij 2019

Meghan Markle dobila vznemirljivo nalogo, ki nima nobene zveze s kraljevo družino

13. junij 2019

Zdi se, da so se leta pisanja za blog The Tig končno obrestovala.

Meghan Markle bo postala gostujoča urednica britanske edicije revije Vogue.

Zakaj je to tako pomembna novica?

Septembrska številka prestižne modne revije je ena izmed najbolj pomembnih v celem letu, saj narekuje trende za prihajajočo jesen in zimo, sama revija pa nastaja kar nekaj mesecev.

Vojvodinja Sussex bo zaradi tega malce zanemarila svoje kraljeve dolžnosti, saj se bo posvetila urednikovanju Voguea, za katerega bo ekskluzivno pozirala ter napisala kolumno.

Meghan bo lahko sama izbrala temo, o kateri želi pisati, številni pa upajo, da se bo dotaknila tudi domnevnega nerazumevanja s Kate Middleton ali njenem odnosu do Donalda Trumpa, ki jo je (kot že veste) imenoval za nesramnico.

Vojvodinja bo imela tudi priložnost izbrati ženske, ki po njenem mnenju spreminjajo svet, da napišejo svoja razmišljanja in mnogi so prepričani, da bo Meghan za to vlogo izbrala svoje dobre prijateljice, med njimi sta vsekakor Serena Williams in Priyanka Chopra Jonas.

Sprožajo se ugibanja, ali se bo na fotografijah pojavil tudi Archie, zato nam ne preostane nič drugega, da potrpežljivo počakamo na izid septembrske številke britanskega Voguea pod uredniško taktirko vojvodinje Sussex.

Foto: Getty images

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close