Meghan Markle je spremenila videz svojega zaročnega prstana!

26. junij 2019

Meghan Markle je spremenila videz svojega zaročnega prstana!

26. junij 2019

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta zaroko razglasila novembra 2017, tedaj je bil zlati prstan še lepo rumen. Sedaj je bel in redke drage kamne obkrožajo drobni diamanti v slogu pavé

Zdi se, da je zaročni prstan Meghan Markle spremenil barvo z rumeno zlate na belo in pridobil še iskrivo bel kupček diamantov. Prenovljen zaročni prstan so v javnosti opazili, ko se je vojvodinja Suseška udeležila nacionalne proslave Trooping the Colour v začetku junija, pa tudi na tisti majski dan, ko sta s Harryjem svojega prvorojenca Archieja pokazala svetovni javnosti.

Izvirni zaročni prstan nosi drag diamant iz Bocvane in dva manjša lepotca iz kolekcije pokojne princese Diane. Zgleda, da so bili na obeh dogodkih opazovalci preveč zaposleni z Meghanino garderobo ali čem drugim, šele slovita revija Town & Country je pokazala na spremembo, ki jo sedaj, ko so nam jo pomolili pod nos, tudi sami opazimo.

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta zaroko razglasila novembra 2017, tedaj je bil zlati prstan še lepo rumen. Sedaj je videti bel in že omenjene drage kamne obkrožajo drobni diamanti v slogu pavé. Zakaj je Meg sploh spremenila podobo zaročnega prstana, ni znano.

Kot še navajajo tuji viri, se ne ve, ali je Meghan prstan dala predelati v celoti ali samo delno; tako ne vemo, če je morala obroček razširiti zaradi nihanja poporodne teže. Kakorkoli že, marsikomu je predelan zaročni prstan na vojvodinji zelo všeč!

Princ Harry je prstan za svojo drago naročil pri draguljarni Cleave & Company in celo sam sodeloval pri oblikovanju. Rumeno zlato je za obroček izbral zato, ker naj bi bil ta Meghan najbolj všeč. Osrednji kamen je dragoceni diamant iz Bocvane, dežele, kjer je par že bil na obisku in na to deželo imata nepozabne spomine.

Dva manjša, okroglo rezana diamanta, ki obkrožata bocvanskega velikana, sta iz zasebne kolekcije Harryjeve mame, princese Diane. Meghan je sicer nehala nositi zaročni prstan v javnosti v zadnjem tromesečju nosečnosti zaradi oteklih prstov. Tako je nekaj časa nosila le poročni prstan, ki ga je prav tako izdelal kraljevi draguljar in zlatar Cleave & Company ter je bil darilo Kraljice Elizabete II.

D. S.

Foto: Her.ie, Fox News,

Style. Več novic

New Report

Close