Meghan Markle naj bi zaradi Beyonce popolnoma znorela!

22. julij 2019

Meghan Markle naj bi zaradi Beyonce popolnoma znorela!

22. julij 2019

Menda njuno srečanje ni bilo tako idilično, kot se je zdelo na prvi pogled.

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta se prejšnji teden udeležila prve uradne rdeče preproge, odkar se je Meghan priženila v britansko kraljevo družino.

V Londonu sta si ogledala premiero Levjega kralja in se srečala s številnimi zvezdniki. Meghan je na rdeči preprogi poklepetala tudi z Beyonce in njenim soprogom, ki sta ji menda delila starševske nasvete. Družba je bila videti odlično razpoložena, a očitno ni bilo vse tako, kot se zdi.

https://www.instagram.com/p/Bz_4CHNH8cJ/

Beyonce je namreč dvakrat prekršila kraljevi protokol. Najprej sta s soprogom na rdečo preprogo zamudila kar 90 minut, pevka pa je za svojo opravo izbrala zelo izzivalno obleko, ki je razkrivala precej gole kože. Ravno ta obleka naj bi šla v nos tudi Meghan, ki je po poročanju časopisa Mirror menda “norela” zaradi tega, ker naj bi jo Beyonce na rdeči preprogi zasenčila. 

Kreaciji Nguyema Conga Trija se pevka ni želela odreči, na dogodek pa je prišla po prihodu Meghan in Harryja, ker je obleka menda potrebovala popravke, zato so v hotel v zadnji minuti poklicali krojača. 

Vir: zurnal24.si

Foto: Getty images, Instagram @beyonce

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close