Meghan Markle primerja uporabnike družbenih omrežij z odvisniki od droge!

14. oktober 2020

Meghan Markle primerja uporabnike družbenih omrežij z odvisniki od droge!

14. oktober 2020

V video konferenci je kraljevo družino omenjala izključno kot institucijo.

39-letna vojvodinja Susseška je v torek sodelovala na spletnem dogodku Fortune’s Most Powerful Women Next Generation. Dogodek je bil rezerviran za povabljene goste, ki so bili pripravljeni plačati 1.750 ameriških dolarjev.

Meghan Markle je vztrajala, da so vsi uporabniki družbenih omrežij, kot ljudje, ki so odvisni od mamil. trditev je nekoliko smešna, saj je sama dolga redno objavljala fotografije na Instagramu.

»Na tem svetu je zelo malo stvari, pri katerih osebo, ki sodeluje, lahko imenujemo uporabnik. Ljudje, ki so odvisni od mamil, so uporabniki in ljudje, ki so na družbenih omrežjih, so prav tako uporabniki,«

je dejala Meghan.

Preden je Meghan srečala princa Harryja, je dolga leta imela svoje profile na družbenih omrežjih, ki jih je pogosto uporabljala za promocijo svojega bloga The Tig.

Na Instagramu je delila veliko osebnih stvari, vključno s fotografijami hrane in utrinkov s počitnic. Namigovala je tudi svoj odnos s Harryjem, saj je kmalu po tem, ko sta se prvič srečala, delila fotografijo s srčki.

Ko se je odločila zapreti svoje profile, je imela Meghan na Instagramu kar 1,9 milijona sledilcev. Po poroki pa sta skupaj s Harryjem odprla Instagramov profil Sussex Royal, na katerem sta objave delila skoraj vsak dan.

Nekdanja igralka, je zadala udarec tudi Harryjevi kraljevski družini, saj je o njej govorila kot o instituciji, medtem, ko je razlagala o uradnem Instagramovem profilu Sussex Royal, ki sta ga zaprla kmalu po tistem, ko sta se preselila v Združene države Amerike.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close