Meghan Markle v obleki Givenchy dosegla nov mejnik elegance!

Dragica Sušnik, 27. september 2018.

Mlada vojvodinja je prvič stopila v javnost brez drugih članov kraljeve družine. Udeležila se je otvoritve razstave ‘Oceania’ na Kraljevi akademiji umetnosti in vse navdušila z modnim videzom!

Meghan Markle, vojvodinja suseška, se je v torek prvič samostojno pojavila v javnosti na družabnem dogodku po službeni dolžnosti, ki jo ima kot članica britanskega kraljevega dvora. Končno smo jo imeli priložnost videti brez moža, princa Harryja in drugih članov britanske kraljeve družine.

Novodobna ikona stila, ki je avgusta letos praznovala 37 let, je svojo prvo samostojno nalogo opravila z odliko! Prav nič ni bila videti izgubljena brez primoženih sorodnikov in pokazala je samozavest, kakršno tudi pričakujemo od nekdanje hollywoodske igralke ter slavne osebe.

Lepotica ameriških korenin je prišla na otvoritev razstave z naslovom Oceania na Kraljevo akademijo umetnosti v Londonu (Royal Academy of Arts, op.) in prisotne ter fotografe in preko njih še svetovno javnost ponovno navdušila s svojo elegantno opravo.

Nekdanja igralka in zdaj soproga princa Harryja je bila tudi na tem dogodku zvesta svoji priljubljeni francoski znamki visoke mode Givenchy, kateri je zaupala tudi izdelavo svoje poročne obleke; oblačila te znamke pa tudi sicer rada obleče za večino družabnih dogodkov, na katerih je prisotna s kraljevo družino.

Odločila se je za obleko midi dolžine z vstavkom iz žameta na dekolteju in s polprozornimi dolgimi rokavi, katere cena je približno 2800 evrov. To elegantno črno obleko je skombinirala s črnimi modnimi dodatki: s clutch torbico, prav tako znamke Givenchy (okoli 1550 evrov) in s salonarji z odprto peto modne hiše Aquazzura, ki se zadaj zavezujejo s pentljo in jih je že večkrat nosila, stanejo pa 538 evrov.

Lase ji je frizer zravnal s pomočjo likalnika za lase, podobno pričesko je nosila na podelitvi nagrad Coach Core Awards samo dan prej, v ponedeljek. Modni videz je dopolnila s srebrnimi uhani z diamanti. Nadela jih je kljub temu, da ‘dress code’ britanskega dvora prepoveduje nošenje diamantov preko dneva, o čemer pa smo že pisali.

Čeprav je bila od glave do peta v črnem, pa Meghan ni bila videti niti najmanj dolgočasno, pač pa je bila še bolj elegantna, kot ponavadi! Javnost se je na družbenih omrežjih, kot je Twitter, razpisala o Meghan in ji družno zapela hvalo za več kot odličen videz in okusno izbran outfit.

Zanimivo je tudi dejstvo, da je prav ta torek minilo natanko leto dni, odkar se je mlada vojvodinja prvič uradno pokazala v javnosti skupaj s princem Harryjem, to je bilo na dobrodelnem turnirju Invictus Games v Torontu (na tem turnirju v več športnih disciplinah tekmujejo vojaški veterani s poškodbami, ki so jim omejile gibanje ali so kako drugače prizadeti, op.).

Ustanovitelj pokala in pokrovitelj teh iger, ki so prvič potekale 2014., je prav princ Harry. Meghan, ki je pred letom dni prvič uradno stopila ob bok svojemu princu, je tedaj izbrala preprost videz, belo srajco in kavbojke. Od tistega dne naprej njena priljubljenost v javnosti samo še raste!

 

Foto: DailyBeast, Splash, Mashable SEA, Popsugar, JustJared, Bella Naija, Twitter

New Report

Close