Meghan Markle na polo tekmo svojega moža v obleki iz džinsa

Vojvodinja suseška je bila šik in kraljevska tudi v obleki iz jeansa, kar ni težko, če ima ta našitek Carolina Herrera. Vroči poletni dnevi so nalašč za to, da si podobno obleko omislite tudi ve!

Ni kaj, Meghan Markle je nova zvezdnica v svetu slavnih in znanih. Čeprav je Američanka, se zdi kot sveže vzbrstela angleška roža, mediji sledijo vsak njen korak, tudi ko gre za to, kaj obleče in katere modne dodatke nosi. Z možem, princem Harryjem, je minuli konec tedna prišla na polo tekmo, ki je imela dobrodelni pomen.

Vojvodinja in vojvoda suseška sta se udeležila tekmovanja v polu Sentebale ISPS Handa Polo Cup, ki je potekal v Windsorju, na njem je nastopil tudi princ Harry kot član ekipe St. Regis. Prince Harry in princ Seeiso iz Lesota (ta se je udeležil tudi poroke novega kraljevega para) sta skupaj ustanovila dobrodelni sklad Sentebale leta 2006, z namenom zbirati sredstva za pomoč bolnikom s hivom v Lesotu in Bocvani.

Cathy Ferrier (CEO sklada Sentebale), Johnny Hornby (predsednik fundacije), Nacho Figuares, njegova žena Delfina, Meghan in Harry

Medtem, ko je bil Harry brezhibno eleganten v beli srajci in sivem suknjiču ter ujemajočih se sivih čevljih, je Meghan nase dala prepasano obleko iz temnega denima oziroma džinsa s podpisom Carolina Herrera. Lase je spela v ljubko figo, k poletni jeans obleki spodobne dolžine pa je dodala ‘clutch’ torbico ameriške znamke J.Crew (88 USD) in salonarje znamke Aquazurra.

Nadvse čedna obleka, ki jo je Meghan nosila, se zdi modnim poznavalcem in kritikom korak vstran od običajne garderobe vojvodinje suseške, ki v javnosti ponavadi nosi obleke s širšim vratnim izrezom, vendar ji nikakor niso oporekali, da bi se odločila narobe, še več, njen izbor so vsi pohvalili.

Preden se je Harry odpravil tudi sam tekmovat, sta mlada zakonca pojedla kosilo v kraljevem polo klubu, po tekmi pa je Meghan podelila pokale zmagovalcem, v tej ekipi je bil tudi njen mož. Zakonca se še nikoli nista zdela tako srečna in usklajena, še na poročni dan ne, ko je bilo veliko medijskega pritiska.

Nacho Figuares, ambasador sklada Sentebale, je od Meghan dobil trofejo in poljub na lice, potem pa se je vojvodinja posvetila svojemu možu

Zdita se strašansko zaljubljena, kar dokazuje ponoven spontan in globok poljub pred očmi javnosti: Meghan in Harry sta videti, kot da se zavedata samo medsebojne privlačnosti. Njune sreče ne skalijo niti zlobni komentarji Meghaninega očeta Thomasa in polsestre Samanthe Grant, ki še vedno obrekujeta nekdanjo hollywoodsko igralko. Vojvodinja suseška s svojim očetom ni govorila že od poročnega dne, vsekakor pa v javnosti tudi prejšnji teden ni razočarala z modnim izborom.

 

D. S.

Foto: The Sun, Vogue Australia, Popsugar, The Huffington Post

New Report

Close