Mehčalci s katerimi vaša oblačila ne bodo potrebovala parfuma

10. oktober 2019

Mehčalci s katerimi vaša oblačila ne bodo potrebovala parfuma

10. oktober 2019

Čeprav so mehčalci v prvi vrsti namenjeni temu, da ohranjajo mehkobo in svežino naših oblačil, smo pri nakupu najbolj pozorni prav na njihov vonj.

Mehčalci, ki so proizvedeni v sodelovanju z vrhunskimi francoskimi strokovnjaki za parfume nam bodo zagotovo prvi privlekli pozornost, ko bomo preučevali ponudbo na policah trgovin.

Kombinacija svežih citrusov in sadnih not, vonj vanilije ali sveže vijolice – obstaja širok nabor v katerem lahko vsak najde mehčalec po svojem okusu.

Glede na to, da je ta dišeča tekočina neobhodna za nego oblačil in se uporablja v skoraj vsakem gospodinjstvu, se v Violeti  nameni velika pozornost odkrivanju novih, neobičajnih in zanimivih vonjev, ki bodo trajali dlje časa.

Violeta mehčalci niso samo običajna formula ampak kombinacija dragocenih sestavin, ki se povežejo v skrivnostne koncentracije in nas vedno znova vračajo v najlepše spomine.

Poleg  tega, da so Violeta mehčalci proizvedeni v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za nego oblačil, so pri razvoju sodelovali tudi strokovnjaki za luksuzne parfume  prestižnih francoskih hiš Mane in Givaudan.

Mehčalci vsebujejo mikrokapsule znotraj katerih  je parfum, ki se sprošča ob vsakem premiku, dotiku ali objemu. Ko enkrat operete svoja oblačila z Violeta mehčalcem, lahko pričakujete komplimente prijateljev za novi parfum. Violeta kolekcija softiciranih parfumov za tkanine združuje več  različnih karakterjev, ki naglašujejo privlačnost in neustavljivo senzualnost dišečih esenc.

Prvi med njimi je mehčalec Violeta Orginal, ki vas bo navdušil v kolikor imate radi izražene cvetne in drevesne note. Vonj je baziran na zrelih listih pačulija s cvetno noto  vijolice, vrtnice, jasmina s sadnimi notami jabolka, citrusa in sladke hruške. V kolikor imate raje mediteranski vonj je za vas Violeta Lagoon mehčalec z dišečim oljem aromatičnega peperminta ter listi mandarine in limete.

Poleg edinstvenih parfumskih olj so mehčalci oplemeniteni z dišečimi mikrokapsulami, ki ohranjajo parfum dlje časa in omogočajo long-lasting efekt kar do 16 tednov. Pomembno je naglasiti, da so kapsule narejene s patentirano japonsko tehnologjo in so fomaldehyde free, kar pomeni, da so primerne za uporabo gledano tudi z zdravstvenega vidika.

#odisavljenanegaoblacil

Foto: Violeta

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close