Melania Trump: Ločitev takoj, ko zapusti Belo hišo!

23. junij 2020

Melania Trump: Ločitev takoj, ko zapusti Belo hišo!

23. junij 2020

Če verjamemo tujim medijem, naj bi Melania zahtevala ločitev v trenutku, ko bo zapustila Belo hišo.

Neimenovani vir potrdil govorice o zakonskih prepirih med prvo damo Združenih držav Amerike in predsednikom ter dodal, da se je Melania odločila, da bo zapustila moža.

Avtorica je v knjigi, ki je o slavnem zakonskem paru izšla leta 2018, napisala, da ga želi prva dama zapustiti, a da je to nemogoče, dokler sta na teh položajih.

Trump naj bi imel podatke o svoji soprogi in načinu, kako je pridobila vizum za Ameriko, kar očitno ni bilo čisto »legalno«, zato lahko tu uporabi proti njej.

Pomembno je poudariti, da avtorica Omarosa Newman ni navedla razlogov, zaradi katerih naj bi se Melania odločila za ločitev.

Medtem je Melania v nedavnem intervjuju govorila o svojem zakonu. Zaveda se, da se o njunem zakonu veliko govori in domneva, zato se je odločila, da stvari postavi na svoje mesto.

»Poznam svojega moža in imava super odnos. Oba sta zelo neodvisna. Oba se zavedava svojih nalog in vlog in sva s tem zadovoljna,«

je dejala.

V začetku leta je neka ameriška revija objavila odlomek iz oddaje, v kateri sta zakonca skupaj dala intervju ob petnajsti obletnici poroke. V pogovoru je Melania priznala, da je podprla svojega moža, da kandidira za predsednika in da sta se ogromno pogovarjala o njegovi politični karieri. Prav tako sta takrat poudarila, da sta v zakonu popolnoma enakopravna, ob tem pa se je Donald pošalil, da je morda Melania en korak pred njim.

»Če se Melania odloči, da ga bo zapustila, dokler je še predsednik, bo našel način, da jo uniči,« je zapisala avtorica.

»Po mojem mnenju Melania šteje minute in komaj čaka, da se konča njegov predsedniški mandat, da se lahko čim prej loči.«

Je na tem sploh kaj resnice, pa bo pokazal čas.

Foto: Getty, AP

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close