Melania Trump v London v obleki z motivom mesta za 3000 evrov

03. junij 2019

Melania Trump v London v obleki z motivom mesta za 3000 evrov

03. junij 2019

Pravzaprav je za Guccijevo srajčno obleko dala še malo, če upoštevamo finančne možnosti prve dame ZDA. A to ni bila edina Melanijina oprava, ki je požela občudovanje!

Lepa Sevničanka in prva dama ZDA, Melania Trump, je za tridnevni državniški obisk v družbi svojega moža, Donalda Trumpa, izbrala kar nekaj lepih oblačil, mnogim pa je najprej padla v oči Guccijeva srajčna obleka za malo manj kot 3000 evrov, to pa iz naslednjega razloga: obleka je namreč potiskana z najbolj slovitimi motivi britanske prestolnice.

Na strani luksuzne spletne prodajalne Farfetch piše, da je cena te obleke nekaj čez 2650 britanskih funtov, kar je malenkost manj kot 3000 evrov. Med motivi, ki krasijo obleko, so zvonik Big Ben, Spodnji dom britanskega parlamenta (Houses of Parliament) in kultni londonski dvonadstropni (double-decker) rdeči avtobus, mestna znamenitost.

Srajčna obleka je narejena iz mehke, čiste svile, obarvana je kontrastno z oranžnimi in zelenimi potiski, ki eklektično zajamejo vse glavne znamenitosti Londona. Vitko postavo je Melania Trump še poudarila z zelenim pasom iz kačje kože in s salonarji v kožni barvi.

V tej obleki, ki si zasluži stilsko desetko, je Mel sicer odletela v London, a na državno slovesnost ob 75. obletnici znamenitega Dneva D, torej zmagoslavnega Izkrcanja v Normandiji (D-Day, ki je bil 6. junija 1944), je prva dama ZDA prišla v manj nonšalantni opravi.

Nosila je namreč Burberry bluzo s potiskom v vrednosti 750 evrov (ah, spet te cene), ki jo je kombinirala z odličnim stylingom – s suknjičem in krilom kroja ‘na svinčnik’ (pencil-skirt) ter s črnimi salonarji s podpisom Christian Louboutin. Cene gor ali dol, v obeh opravah je naša lepa sorojakinja pustila vrhunski vtis na udeležence!

D. S.

Foto: Daily Mail, US Weekly, AFP/Getty Images, Town & Country magazine

Style. Več novic

New Report

Close