Melania Trump v Valentino plaščku in ‘it’ barvi te pomladi!

12. april 2019

Melania Trump v Valentino plaščku in ‘it’ barvi te pomladi!

12. april 2019

Zadnje čase lahko prvo damo ZDA, nekdanjo lepotico iz slovenske Sevnice, velikokrat vidimo v roza in vijoličnih odtenkih, ki so nadvse ženstveni in ji čudovito pristojijo

Mel že ve, kaj je vrhunski modni slog! Zadnje čase prvo damo ZDA lahko pogosto vidimo v različnih rožnatih in vijoličnih odtenkih. Skupaj z možem Donaldom Trumpom sta se pred dnevi vrnila v Washington, potem, ko sta si privoščila malce dopusta v svoji počitniški hiši, ki jo imata v Mar-a-Lagu na Floridi.

Tokrat so fotografi Melanio ujeli na letališču ob vrnitvi domov v zelo sproščeni in ljubki garderobi: lepotica je izbrala lakirane črne balerinke znamke Manolo Blahnik z ravnimi podplati, kavbojke ravnega kroja in preprost črn puloverček iz fine pletenine.

Poseben modni učinek pa je 48-letnica slovenskih korenin dodala s prelepim kratkim plaščkom oziroma daljšo volneno jakno modne znamke Valentino v ‘lila’ oziroma pastelno vijoličasti barvi.

Melania je nedavno nosila pastelno vijolično krilo oblikovalca Dereka Lama (2500 USD)
v roza plašču Fendi (4200 USD)

Zadnje čase lahko prvo damo ZDA, nekdanjo lepotico iz slovenske Sevnice, velikokrat vidimo v takih roza odtenkih, ki so nadvse ženstveni in ji čudovito pristojijo.

v dizajnerskem plašču Delpozo (2950 USD) z napihnjenimi rokavi

Dobro poučeni pri opravljivih tabloidih pa so izračunali, da si je prva dama ZDA samo v zadnjih tednih privoščila garderobo v vrednosti 18.000 ameriških dolarjev in se sprašujejo, kdo ji je oblačila plačal. Nevoščljivost tudi na tujem ne pozna meja!

D. S.

Foto: Daily Express, Daily Mail,

Style. Več novic

New Report

Close