Meryl Streep: »Izgubila sem voljo, da bi ugajala tistim, ki me ne spoštujejo!«

17. julij 2020

Meryl Streep: »Izgubila sem voljo, da bi ugajala tistim, ki me ne spoštujejo!«

17. julij 2020

Znana filmska igralka in večkratna oskarjevka je prejšnji mesec praznovala 71. rojstni dan. Med dolgoletno kariero pa je večkrat izjavila nekaj izjemnih stališč do ljudi in življenja.

»Preprosto nimam več potrpljenja za nekatere stvari. Ne zato, ker sem postala arogantna, ampak preprosto zato, ker sem prišla do točke, ko ne želim več izgubljati časa za stvari, zaradi katerih sem nezadovoljna ali žalostna,«

je pojasnila zvezdnica.

Oskarjeva dobitnica je še dodala, da se je naveličala cinizma, pretiranih in neutemeljenih kritik, ki jih je slišala v življenju. Naveličana pa je tudi kakšnih koli zahtev in stvari, ki jih od nje, samoumevno, nenehno pričakujejo.

»Izgubila sem voljo, da bi ugajala tistim, ki me ne spoštujejo. Nimam več ljubezni do tistih, ki me nimajo radi. Ne želim se več vljudno smejati tistim, ki se ne nasmehnejo meni. Prav tako ne bom preživela več sekunde svojega življenja s tistimi, ki se mi lažejo in me poskušajo izkoristiti ter nekaj pridobiti od mene.

Nočem biti v bližini tistih, ki se pretvarjajo, ki so nepošteni in površni. Ne prenesem več arogance in ne sprejemam več trivialnosti kot norme.«

Meryl je pojasnila, da je ena tistih ljudi, ki sovražijo konflikte in da je svet, v katerem živimo, poln razlik ter nefleksibilnosti. To sta tudi razloga, zakaj se je odločila, da se izogiba togim in neprilagodljivim ljudem.

»V prijateljstvu ne toleriram nezvestobe ter izdaje. Ne strinjam se s tistimi, ki ne znajo ali nočejo dati pohvale ali spodbudnih besed, kadar je to potrebno. In predvsem nimam potrpljenja za tiste, ki si mojega potrpljenja ne zasluži,«

je slavna igralka še dodala.

Pravi, da je potrebovala veliko časa, da je izbrusila svoja stališča in ravnanja z ljudmi, ki so jo pripeljali do žalosti in razočaranja.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close