Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones se ločujeta po 20. letih zakona!

25. avgust 2020

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones se ločujeta po 20. letih zakona!

25. avgust 2020

Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta po številnih poskusih reševanja zakona prišla do skupne odločitve, da je čas za ločitev. Čeprav se je že nekaj časa govorilo, da je glavna tema v njunem domu ločitev, do zdaj nismo vedeli, kaj naj bi bil razlog.

Po navedbah tujih medijev sta bila zakonca 19 let neizmerno zaljubljena in srečna. A zdi se, da se je njuna razlika v letih zdaj pokazala kot glavna težava.

Po pisanju Gossip Cop igralka ne prenese več starostne razlike, ki je med njima.

»Že nekaj časa imata nesoglasja, toda 25-letna razlika je v zadnjem času postala vse večja težava,«

piše omenjeni portal.

Glavni razlog za nesoglasja je, da je igralec dosegel fazo, v kateri se želi umiriti in upočasniti življenjski tempo. Po drugi strani pa ima petindvajset let mlajša Catherine še vedno veliko energije in je glede svoje kariere še vedno zelo ambiciozna.

Pred kratkim so se mediji razpisali o vsoti, ki bi si jo morala zakonca razdeliti, če pride do ločitve. Znaša kar 350 milijonov ameriških dolarjev. Catherine naj bi novico o ločitvi z objavo na Instagramu poskušala potisniti v ozadje, vendar se zdi  le še vprašanje časa, kdaj bosta postala nekdanja zakonca.

https://www.instagram.com/p/CDMd2Wgn39t/

»Nekaj dobrih novic. Moj mož je bil nominiran za Emmyja za najboljšega igralca in producenta. Tako sem ponosna nate, ljubezen moja,«

je pred mesecem zapisala igralka.

Foto: Profimedia, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close