Mini dodatek za maksi učinek – bi nosili trakce na naramnicah?

05. avgust 2020

Mini dodatek za maksi učinek – bi nosili trakce na naramnicah?

05. avgust 2020

Prikupen detajl, ki smo ga zasledili na vsem, od oblek do kopalk.

Pogosto opažamo, da imamo navado vedno znova posegati po istih oblačilih. Poleti so med njimi zagotovo majice in obleke brez rokavov. Enakega kroja se hitro naveličamo, hkrati pa se težko izvijemo iz rutine – še posebno, ko je zunaj več kot 30°C in se nam že kratki rokavi zdijo odveč.

Zato smo pričeli svoja oblačila brez rokavov delati bolj zanimiva s pomočjo trakov na ramenih. Trend, ki smo ga že nekaj časa opazovali na Instagramu nas je popolnoma obsedel, saj lahko še tako preprost outfit naredi bolj zanimiv in prikupen.

Preverite kako lahko nosimo ta trend:

Na obleki

Mini, midi ali maksi. Vsak v svoji garderobi potrebuje obleko za vsak dan. Dodajmo ji še trakove v ujemajočih ali pa kontrastnih barvah in že imamo zmagovalno kombinacijo za vroče dni.

Na majici

Hkrati prikupni in seksi. S trakovi na naramnicah majic, ne boste nikoli dolgočasni.

Drobni trakovi

Debelina trakov se razteza od tankih kot špageti, do orjaških pentelj. Tanki trakovi na tej obleki še poudarijo občutek, da je iz 90ih let.

Romantične pentlje

Želite zgledati, kot da ste ravnokar prišli iz zgodovinske romance? Oblecite si romantično obleko s trakovi, zvezanimi v pentlje na ramenih. Za dodaten občutek, da ste junakinja v romantični drami, se v obleki in klobučku odpravite v bližnji park in si privoščite piknik.

Trakovi tudi na kopalkah

Naj bodo vaše enodelne kopalke še bolj zanimive. Trakovi na ramenih naredijo bolj zabavne in nagajive še tako dolgočasne kopalke.

Tudi za posebno priložnost

Črna obleka je klasična in brezčasna. Letos jo lahko modernizirate z dodatkom trakov na ramenih.

Tudi za hladnejše vreme

Tudi v hladnejših dneh si lahko privoščite obleke s trakovi. Izkoristite priljubljenost nošenja enobarvnih dolgih ali kratkih majic pod majicami in oblekami brez naramnic, ter svoje najljubše oblačilo s trakovi nosite še celo jesen.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close