Mini tetovaže: do izraza pridejo šele s poletjem!

19. maj 2019

Mini tetovaže: do izraza pridejo šele s poletjem!

19. maj 2019

Mini tetovaže so popoln izbor za vse, ki bi se radi dali tetovirati, obenem pa se bojijo, da bi se tatuja prehitro naveličali ali se s poslikavo telesa preveč izpostavili.

Miniaturne tetovaže so najpogosteje minimalistične, toda v svoji preprostosti tudi zelo lepe, zato se zanje odločijo številne ženske in tudi moški. Lahko so skrite pred pogledi in zanje vesta samo lastnica/lastnik tatuja ter njihov intimni partner, v času krajših oblek in skromnejše garderobe pa se take mini tetovaže izpostavijo kot zanimiv okrasni detajl oziroma ornament na goli koži.

Tisti, ki so že ponosni lastniki tatujev, včasih radi povedo, da je s tetovažami tako, kot s kakšno odvisnostjo: ko začneš s poslikavo telesa, se težko ustaviš le pri eni. Prednost majhnih tatujev je prav ta, da si jih lahko privoščite na različnih delih telesa, pa vseeno ne bodo videti preveč napadalno ali vzbujale občutka ogroženosti pri opazovalcih.

Celo nasprotno, lahko so neizmerno ljubke in tudi seksi. Če si jih privoščite več, na različnih delih kože, pazite zgolj na to, da so celovito ‘povezane’ v enotno zgodbo. Če se za mini tatu odločate prav sedaj, še posebej pazite na nego tetoviranih mest, saj se nekaj tednov po postopku ne smete izpostavljati sončnim žarkom.

Na zgornjih fotografijah z Instagrama si lahko ogledate 15 navdihujočih motivov mini tatujev. Ne pozabite, glavno je, da ostanete zvesti sami sebi in da dobro razmislite vnaprej, kakšen simbol ali sporočilo si želite zapisati pod kožo, še dolgo vas bo spremljal(o)!

D. S.

Foto: Instagram, Evening Standard

Style. Več novic

New Report

Close