Mlajši moški jo je pustil, ker ni hotela na botoks

01. september 2022

Mlajši moški jo je pustil, ker ni hotela na botoks

01. september 2022
Foto: Profimedia

Legendarna igralka je razkrila, da noče imeti opravka z botoksom, četudi jo to stane razmerja.

Sharon Stone je v zadnji številki arabske izdaje revije Vogue razkrila, kakšen ultimat ji je pred kratkim postavil mlajši moški, s katerim je bila v zvezi. Predlagal ji je uporabo botoksa, a ker je to zavrnila, je prekinil njuno razmerje.

“Po tem sem ga videla še enkrat, ampak ga nisem več zanimala,” je povedala za revijo in dodala: “Če v meni ne vidiš še kaj drugega, potem prosim odidi.

Ko botoks postane nevrološka potreba

Igralka je priznala, da se je v preteklosti sicer posluževala polnil, a jih je kasneje povsem opustila. “Bila so obdobja, ko sem bila zelo slavna, hodila sem na polnila in botoks, nato pa me je doletela huda možganska kap. Devetdnevno krvavenje v možgane je pustilo posledice. Vbrizgati so mi morali več kot 300 injekcij botoksa in polnil, da so me spet postavili na noge,” je razložila.

Spomnimo, Sharon je leta 2001 doživela hudo možgansko kap, po kateri je potrebovala sedem let, da si je opomogla.

Bližnje srečanje s smrtjo jo je privedlo do tega, da je povsem spremenila odnos do botoksa. “Koncept botoksa se je iz nečesa luštnega in razkošnega spremenil v bolečo nevrološko potrebo,” je dodala.

Foto: Profimedia

Uživa v svojih letih

64-letna Sharon tako zdaj uživa v svojih letih in v staranju, predvsem pa tega procesa noče več zaustavljati. Julija je na družbenih omrežjih denimo brez zadržkov delila fotografijo zgoraj brez in požela malo morje pozitivnih komentarjev.

“To sem objavila, ker se mi zdi, da ženske postanejo nevidne, ko postanemo mame, ali pa dopolnijo 45 let in ljudje začnejo hoditi mimo tebe, kot da te ni,” je še povedala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close