Moda, navdihnjena s festivalom Coachella

Če se v letošnjem poletju želite prepustiti festivalskemu videzu, izberite igrive a praktične kose.

Ne glede na to ali se res odpravljate na festival Coachella, ali v domačem okolju sledite njegovim vibracijam, naj vas inspirira njegov občutek brezkrbnosti in ležernosti, ki smo jo poimenovali kar festivalska moda. Če se v letošnjem poletju želite prepustiti festivalskemu videzu, izberite igrive a praktične kose, ki vam bodo pričarali vibracije tega znanega festivala.

Bikini top

S tem kosom boste videti kot, da ste vedno pripravljeni na žensko zabavo ob bazenu. Če ta bikini nosite kot odrezan top, boste dosegli pravi Coachella videz.

Srajca

Lahno belo srajco lahko stilirate na več različnih načinov: zabasano za hlače, zapeto ali zavezano nad pasom ( ali pa jo preprosto pustite odprto).

Uhani

Veliki, igrivi uhani so kos, s katerim lahko svoj stil zapeljete do naslednjega nivoja. Glede na to da resice postajajo vedno bolj popularne, stopite korak dlje in svoj stil obogatite z malce drugačnimi in zanimivimi oblikami.

Kratke hlače

Denim odrezane hlače so glavni kos poletja in festivalov. Svoj videz osvežite s strganimi in zakrpanimi kavbojkami.

Fotoaparat

Pametni mobilni telefoni so iz vseh nas naredili fotografe, a pojdite korak dalje in sprintajte svoje sončne spomine ter jih spravite v album.

Čevlji

Zaprte natikače z lahkoto vržemo iz nog, vendar imajo na sprednjem delu vsaj nekaj zaščite (praktična opcija na umazanih, zaprašenih mestih). Preskočite bele in si za festivale raje izberite takšne s potiskom ali preproste črne.

Krema za sončenje

Sončne opekline niso zabavne, zato je pametno s sabo nositi kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem, ki bo vašo kožo varovala pred rdečico.

 

Torbica okoli pasu

V času prenapoljenih torb in platnenih vrečk, vam bo koristilo, če boste tokrat izbrali torbico za okoli pasu, ki vam bo dala proste roke. Kar je še posebej primerno, če se odpravljate na koncert ali festival.

Sončna očala

Sončna očala so zelo pomemben del garderobe v različnih situacijah. Za zunanje dogodke si izberite očala, ki bodo izstopala zaradi zanimive barve ali oblike.

Foto: Pinterest,  Metter Media

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close