Modna navdušenka, ki navdušuje z jesenskimi trendi!

12. november 2020

Modna navdušenka, ki navdušuje z jesenskimi trendi!

12. november 2020

Nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki jo je v sodelovanju z modno navdušenko Laro Begič danes premierno predstavil Deichmann s pomočjo uporabe funkcionalnosti platforme TikTok, navdušuje. V modni pripovedi nastopajo prav vsi glavni junaki letošnjih modnih trendov.

Modna jesen se je kljub trenutnim razmeram izkazala za zares pravljično, kar je v videu skupaj z Anastasio dokazala tudi Lara. V ospredje so stopili trendi, ki poudarjajo žensko moč s pomočjo drznih usnjenih hlač, prefinjenih izrezov in elegantnih prevelikih srajc. Ne smemo pozabiti niti na igrive hlačne nogavice, ki začinijo vsak stajling.

View this post on Instagram

A post shared by Lara Begič (@larabegic) on

Za dolge dneve, ko si želi le udobja, se Lara najraje odene v prevelik pulover in najljubšo jakno ali plašč, vse skupaj pa dvigne stopničko višje z letos zelo popularnimi belimi bulerji. Zapeljivi visoki škornji čez kolena, daljša bela srajca in trendovski brezrokavnik v nevtralnem odtenku so še ena izjemno trendovska kombinacija, ki se je ne branijo niti holivudske zvezdnice.

Prisegate na klasiko?

Potem ste že gotovo spisali kakšno nepozabno modno poglavje skupaj z večnimi oxfordkami, ki so pri Deichmannu na voljo v številnih različicah. Lara jih je dopolnila s črnimi ozkimi hlačami, ki so resnično priročne, za piko na i pa je čez belo srajco nadela barvit pleten brezrokavnik. Zelo šik, kajne?

Jesenske modne pripovedi ni niti brez odličnih superg, ki so najboljše prijateljice vsake ljubiteljice mode. Anastasia je izbrala preprosto, a udarno kombinacijo usnjenih hlač in majice z igrivimi izrezi z belimi supergami v glavni vlogi. Za slabo vreme pa so popolni robustni škornji, ki brez dvoma zaznamujejo letošnjo jesensko kolekcijo čevljev Deichmann.

Na voljo so v raznovrstnih modelih, Lara pa so navdušili vedno modni bulerji s platformo, ki so odlična izbira tako za rokovske princese kot ljubiteljice minimalizma ter jih dopolnila z igrivo kombinacijo kratkih hlač in črnega usnjenega trenča.

Kljub temu, da marsikdo trenutno preživlja v sproščenih opravah, pa to ne pomeni, da lahko pozabimo na glamur! Vzhajajoča modna vplivnica je v glavno vlogo postavila ženstvene lakaste gležnjarje s peto, ki so skupaj z nežno pleteno obleko s pasom in usnjenim suknjičem poskrbeli za nepozaben zaključek jesenske modne pripovedi!

Naj vas modna pravljica Deichmann navdihne, da tudi sami spišete čudovito modno poglavje!

Foto: Deichmann

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close