Modna obutev za v službo

16. oktober 2023

Modna obutev za v službo

16. oktober 2023
Foto: Mass

Izbira prave obutve za delovno mesto je ključna za profesionalen in urejen videz.

Vsako jutro nas spremlja dilema o izbiri prave obutve za v službo in odgovor ni enostaven, saj je veliko odvisno od narave dela, ki ga opravljamo, od “dress code” politike podjetja in od tega, ali delamo s strankami. V trgovinah Mass in na mass.si boste našli široko paleto obutve, ki je odlična izbira za k vašim poslovnim outfitom.

Superge za sproščen poslovni videz

V sodobnih poslovnih okoljih, kjer cenijo prilagodljivost, mnoga podjetja zaposlenim omogočajo bolj sproščen “dress code”. Za tiste, ki delate v takšnem okolju, so superge odlična izbira. Mass ponuja pestro ponudbo različnih stilov in barv superg, ki se odlično ujemajo s casual poslovnimi outfiti in so udobne, funkcionalne in moderne.

Foto: Mass

Nepogrešljivi gležnjarji

Gležnjarji so še posebej v prehodnih obdobjih in jeseni so odlična izbira za obutev za v službo. Na mass.si boste našli različne modele, ki zadovoljijo še tako zahteven modni okus. Ti ženski in moški čevlji so prilagodljivi, lahko jih kombiniramo z različnimi outfiti za različne priložnosti, in so idealna izbira za tiste, ki iščejo vsestransko obutev.

V novih kolekcijah jesenske obutve na mass.si boste našli raznolike in kakovostne modele gležnjarjev, ki zadovoljijo zahteve modernega poslovnega sveta.

Foto: Mass

Klasična elegantna obutev

Klasični elegantni čevlji, kot so moški čevlji na vezalke, elegantni mokasini in salonarji, ostajajo nepogrešljiv del poslovne garderobe. Ta vrsta obutve se odlično prilega formalnim poslovnim okoljem, kjer je profesionalnost na prvem mestu. Moški čevlji na vezalke so simbol elegance, mokasini pa dodajajo pridih udobja.

Šik salonarji se ujemajo z vsemi stili in jih ženske lahko kombinirate z vso poslovno garderobo, od oblek do kril. V trgovinah Mass boste našli širok izbor klasične elegantne obutve za vsakogar, ki išče prefinjen in urejen videz v poslovnem svetu.

Foto: Mass

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

Style. Več novic

New Report

Close