Modni detajl, ki bo to jesen spremenil vse outfite

18. september 2019

Modni detajl, ki bo to jesen spremenil vse outfite

18. september 2019

Če imamo kaj radi v modi, je to nedvomno to, da se z njo lahko igramo in da z nekaj detajli, ne samo izboljšamo, ampak v celoti spremenimo celoten stajling.

Detajl, zahvaljujoč 80. letom prejšnjega stoletja, ne bo v samem središču pozornosti samo to jesen, ampak bo na modnem prestolu ostal vsaj še spomladi in poleti 2020.

Ta detajl je pas, in vse, kar morate storiti, je, da ga zategnete s slogom. Predstavljamo vam nekaj idej, kako svoj slog spremeniti v trendovsko kombinacijo s tem modnim dodatkom.

Hlače z visokim pasom

Osemdeseta leta so ponovno aktualna, kar pomeni, da bomo nosili hlače z visokim pasom, v tem primeru s širokim pasom. Ne pozabite na pravilo kontrasta: usnjeni modni dodatki je najbolje kombinirati z mehkimi svetlimi puloverji ali svetlo bluzo v nežnih odtenkih.

Bluze s širokimi rokavi

Harmonije široka ramena – ozek pas ni še nihče preklical. To je ena izmed najbolj priljubljenih kombinacij osemdesetih let, ki je danes v središču pozornosti. Za večerni look lahko pas služi kot okras – izberite verižne tanke pasove ali take s kristalčki.

Jakna

Če smo iskreni, je bilo obdobje #odlceline zelo lepo, vendar pa je primanjkovalo graciozno poudarjanje ženstvenih oblin. Izgubljeni čas lahko se lahko nadoknadi z jaknami iz novih jesenskih kolekcij ali lanskih oversized jaken, ki jim dodamo širok moški pas.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close