Modni dodatek, brez katerega letošnje poletje ne gre!

26. junij 2019

Modni dodatek, brez katerega letošnje poletje ne gre!

26. junij 2019

Sonce in višje temperature so razlog, da smo že začeli razmišljati o poletju in must-have modnemu dodatku te sezone.

Čeprav je trenutno še koledarska pomlad, se na policah High-street trgovin še smehljajo odlični modeli slamnatih klobučkov, zaradi katerih že nestrpno čakamo na vročino.

Pomlad v naše omare prinaša lahkotno preprostost ter razkošje vzorcev ter barv, zaradi katerih so naši outfiti bolj vpadljivi. Naša glavna izbira so dolge in udobne obleke, okrašene s pikčastim vzorcem ali črtami. Čeprav so ti modeli že sami po sebi posebni in očesu prijetni, jih lahko kljub temu še dodatno poudarimo z izbranim modnim dodatkom. Tako je že nekaj sezon, poleg svilenih rutic, obročev in lasnih sponk, ki so to sezono doživele velik come-back, nepogrešljiv tudi slamnati klobuk.

Hkrati zapeljiv in uporaben, ta modni dodatek prinaša pridih glamurja v vsako modno izbiro, hkrati pa nujno potreben za zaščito pred močnim soncem, ki svojo moč kaže že spomladi.

Sodeč po modelih, ki so že na prodajnih policah, bomo letos nosili preproste fedora slamnike, ki so idealni za casual kombinacije ter slamnike s širšimi krajci. Prav tako ta sezona ni pozabila na klobuke s klasičnimi detajli, kot je črn trak ali ženstvena pentlja, zato v galeriji preverite s kakšnimi klobučki vas bo zaznamoval sprehod po mestu.

Foto: Pinterest, promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close