Modni dodatek, brez katerega ne boste šle na plažo

11. julij 2017

Pisane rutke bodo popestrile vašo poletno garderobo, pa ne samo ob morju!

Pozabite na cekarje, ki so sicer nadvse priljubljen poletni kos garderobe in nepogrešljivi, ko je treba vanje spraviti stvari za na plažo. Kaj imamo potemtakem v mislih, kateri je ta must-have modni dodatek za poletje 2017?

Gre za ruto, ki se jo zaveže okoli glave in bo letos absolutni poletni hit oziroma to že je. Lahko smo jih videvale že na pistah za modo pomlad/poletje 2017, pa tudi na instagram profilih tistih, ki so potovali v tople kraje že konec zime.

Zanimivo je, da je ta kos postal ponovno tako priljubljen, saj je bil nazadnje v modi kakšnih 40, 50 let nazaj, ko ženske brez njega sploh niso šle na plažo. Vendar je razlog dokaj preprost: rute so praktične, z njimi lahko ukrotimo lase ali se zavarujemo pred soncem. Pisane krpice so poleg tega lepo dopolnilo vsakemu outfitu, če ga barvno ali vzorčno uskladimo.

Rute za na glavo so ljubke, dekliške, ženstvene, prisrčne. Dobite jih lahko tako pri nizkocenovnih ponudnikih za nekaj evrov, kot pri zvenečih blagovnih znamkah, kjer jih boste kajpak pošteno preplačale, občutek, da ste si lahko privoščile nekaj tako prestižnega, pa bo gotovo vseeno prijeten. Med boj priljubljenimi so tiste znamke Missoni, kot na fotografiji zgoraj.

Toda ne omejujte se samo na glavo, čelo ali lase: ruto lahko zavežete tudi okoli gležnja, pasu, torbice, zašestja, okoli vratu… preizkušajte številne načine, ki so možni in se pri tem navdihnite na priloženih slikah. Nosite jih seveda tudi v mestu, ne samo na plaži ob morju ali jezeru!

 

Foto: Summer of Diane, Helen Bellart, Lily Levy Loves, SheFinds

New Report

Close