Modni dodatek, ki ga bomo oboževali to pomlad!

19. februar 2020

Modni dodatek, ki ga bomo oboževali to pomlad!

19. februar 2020

Prepričani smo, da veste, da detajli dajejo pridih edinstvenosti, ki nas ločijo od drugih.

Tokrat gre za preprosto podrobnost, ki je pravzaprav zelo presenetljiva in prinaša neustavljivo modno noto, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

Pasovi so že dolga leta dodatki, ki jih radi vidimo v vseh kombinacijah, in če temu dodamo še kanček preteklosti, ste lahko prepričani, da posebne kombinacije ne bodo manjkale.

Model pasu, ki se ga bomo veselili to pomlad, prihaja v obliki tankih verig in je odličen kreativni poligon za ustvarjanje presenetljivih in elegantnih oblek.

Kot smo že omenili, skrivnost dobrega sloga tiči v podrobnostih, zato predlagamo, da čim prej dobite ta model pasu ter začnete z modno igro.

Ko gre za kombiniranje verižnega pasu, predlagamo, da se osredotočite na minimalizem in poudarite preproste in stroge linije, v katere se bo ta pas odlično vklopil.

Verižni pas še zdaleč ni primeren dodatek samo za večerne priložnosti, ampak ga lahko nosite tudi z dnevnimi outfiti in vse, kar potrebujete, je, da kombinirate kavbojke in preprosto belo majico ter udobne čevlje.

Glede na to, da naše priljubljene high street, kot tudi high end modne znamke v svoji ponudbi nenehno predstavljajo nove modne dodatke, boste zagotovo našli tudi verižni pas po svojem okusu.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close