Modni dodatek za lase, ki pristaja vsem pričeskam!

13. marec 2023

Modni dodatek za lase, ki pristaja vsem pričeskam!

13. marec 2023
Foto: Profimedia

Že nekaj časa smo slutili, zdaj pa lahko tudi uradno potrdimo: pentlja za lase je spet v modi!

Moderna različica serija Opravljivka, TikTokova obsesija z “old money” vajbom in podobnimi trendi ter dolgoletni oboževalci Ariane Grande imajo skupno eno stvar: pentlje za lase.

Nosijo jih svetovne zvezde in vplivnice, ki so nam pokazale, da pentlja pristaja prav vsem pričeskam, od kratkih do dolgih, od čopov do kitk. 

Foto: Instagram @haileybieber

Ravno ta teden je majhne rozaste pentljice nosila Hailey Bieber, medtem ko je Madison Beer svoje dolge lase spela, pri čemer so zadnji del glave krasile tri svetlo modre pentljice. 

Madison Beer (Foto: Instagram @justinemarjan)

Pentlja lahko celoten videz naredi tudi izjemno eleganten, kar je znana stilistka Justine Marjan pokazala na igralki Elli Balinski.

Elle Balinska (Foto: Instagram @justinemarjan)

Da so pentlje trenutno res v modi, potrjuje tudi visoka moda. Pentlje je bilo namreč mogoče opaziti na londonskem in pariškem tednu mode. Na prvem je nedvomno izstopala znamka Simone Rocha, pri kateri so pentlje krasile oblačila, manekeni in manekenke pa so jih nosile tudi kot uhane, znašle pa so se celo na obrazu.

V Parizu pa so pentlje krasile Balmainovo kolekcijo, Balmainov glavni lasni stilist Sam McKnight pa je lase manekenk spel v tako imenovane vertikalne pentlje. 

Foto: IMAXtree
Balmain (Foto: Instagram @hairbysammcknight)

Pentlje lahko vidimo tudi pri “street style” modnih navdušencih. Igralka Kiernan Shipka si je nadela ogromno pentljo, ki jo je kombinirala s črnim mejkapom. 

Kiernan Shipka (Foto: Profimedia)

Pentlje nosijo tudi igralci na rdeči preprogi. Nedavno je imela črno pentljo v laseh igralka Ana de Armas, Lily James pa se je na podelitvi britanskih modnih nagrad prikazala kar s svojimi lasmi, spetimi v precej kompleksno pentljo. 

Z njo je konec lanskega leta blestela tudi igralka Margot Robbie, ki je nakazala, da je to tudi čudovit dodatek za decembrske zabave.

Lily James (Foto: Instagram @halleybrisker)

S pentljami lahko dosežemo nešteto različnih videzov, saj so izjemno vsestranske. Velika svilena pentlja je lahko glamurozna, ohlapna pentlja pa bolj boho. Vse je odvisno od pentlje, od naših las, pa tudi od outfita. 

Foto: Instagram @wolfiecindy
Foto: Instagram @dimitrishair
Sadie Sink (Foto: Instagram @halleybrisker)

Avtor
Piše

B.P.

Style. Več novic

New Report

Close