Modni kos, ki ga potrebujete za popoln zaključek leta

30. december 2020

Modni kos, ki ga potrebujete za popoln zaključek leta

30. december 2020

Priljubljena blogerka Katarina Mljač nam je tokrat zaupala, kako bo kljub vsemu preživela čudovite praznične dni v slogu velikih zvezd. Vas zanima, kaj je njen must-have modni kos za popoln praznični stajling?

Po kar nekaj letih praznovanja novega leta zunaj na mrazu moram priznati, da se veselim prijetnega večera doma v krogu najbližjih in v svojih najbolj bleščečih oblačilih, kar jih premorem. Pri oblačenju za zabavo je le nekaj, zaradi česar začutimo te čudovite občutke veselja in vznemirjenja.

Deichmann katarina

Tako kot marsikdo je tudi ona letos večere v družbi zamenjala za razvajanje in filmske maratone v pižami, za zaključek leta pa se je odločila, da bo zasijala v najlepši luči, pa čeprav doma. In kako bo preživela silvestrski večer? “V tem letu sem spoznala, da je ravnotežje ključno, zato bo to noč vino in dobra mešanica ogljikovih hidratov z mojimi najbližjimi najboljša kombinacija.

Deichmann katarina

Z visokimi petami bo stajlingu dodala pridih glamurja, saj bodo klasični salonarji elegantno zaključili njeno najbolj bleščečo opravo in popoln make up. Kot pravi, so taki salonarji obvezen kos v vsaki garderobi, saj vas lahko popeljejo tako na plesišče kot v pisarno. “Na silvestrovo pa vas lahko popeljejo od vsakdanjega do glamuroznega izgleda – in odkrito rečeno, so zelo udobni, saj z njimi res ne boste imeli težav na domačem plesišču. Če boste plesali, dokler ura ne odbije dvanajst, boste želeli nositi prave čevlje, zato poiščite svoj popoln par in uživajte v silvestrovanju. Vse stvari si zaslužijo drugo priložnost in z letošnjim letom ni nič drugače. To novo leto oblecite svojo najbolj bleščečo obleko in v visokih petkah zaplešite v polnoč v svoji dnevni sobi!” Katarina, sijajen nasvet! Na voljo so v najbližji odprti Deichmann poslovalnici – zagotovite si svoje za popoln večer.

Katarini lahko slediš tudi na Instagramu __keenah in se prepustiš prelepim fotografijam.  

Deichmann Slovenija vam želi mirne in prijetne praznične dni!

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close