Modni kosi za delo od doma, v katerih smo pripravljeni na nove izzive!

26. marec 2020

Modni kosi za delo od doma, v katerih smo pripravljeni na nove izzive!

26. marec 2020

Upamo, da ste se, če vam le delo to omogoča, pridružili pobudi #OstaniDoma in trenutno svoje delo opravljate na varnem v domačem okolju.

Način dela je le ena izmed mnogih stvari, ki jih je v vsakdanjem življenju spremenila pandemija koronavirusa. Kako najti motivacijo in ostati produktivni v tem zahtevnem obdobju?

Z majhnimi spremembami svojo običajno delovno rutino premaknite med domače štiri stene. Natančno določite delovni čas ter čas sprostitve, ki je trenutno rezerviran za branje, gledanje serij, vadba doma ter kuhanje. Znotraj delovnega časa si naredite načrt s poudarkom na nalogah in obveznostih. Tako boste poskrbeli, da ne boste česa pozabili, hkrati pa vam izdelan načrt prinaša občutek doseganja ter zadovoljstva.

https://www.instagram.com/p/B8J9bWsnAAK/

Poleg dobre organizacije se preprost trik za produktivne dneve skriva tudi znotraj naših omar. Čeprav se sliši več kot mamljivo, da bi dneve preživljali kar v pižami, je jutranja priprava na delo prav tako pomemben del rutine in odličen začetek delovnega dne.

https://www.instagram.com/p/B8J9bWsnAAK/

Kaj obleči za delo od doma?

Jutranja priprava za delo v pisarni in za delo od doma vsekakor prinašata razlike. Nov način dela bo v naši garderobi našel nove najbolj priljubljene kose in ustvaril nov poslovni videz. Da bi se v oblačilih udobno počutili in bi bili pripravljeni na vse poslovne izzive, ki nam jih v teh dneh nedvomno ne primanjkuje, svojo popolno uniformo poiščite v kombinaciji poslovnih klasik in osnovnih ležernih kosih, ki jih po navadi nosimo doma.

https://www.instagram.com/p/B9j3_1mpbZK/

Med modnimi favoriti za delo od doma so nedvomno udobne srajce in oversized pletenine, kavbojke z elastanom, ki dajejo še dodatno udobje, in hlače širokega kroja.  

Poleg najbolj udobnih kosov iz poslovne garderobe lahko vsakodnevnim kombinacijam za delo od doma dodamo še osnovne kose, kot so klasična T-shirt majica, pajkice in trenirka.

https://www.instagram.com/p/B-ARdMwHS57/
https://www.instagram.com/p/B-FtdMJHoLY/

Če pa želite osnovne kose malce začiniti tudi doma, si nadenite najljubše modne dodatke, kot na primer nakit ali pa svilena rutica.

Nekaj navdiha smo našli pri svojih najljubših Instagram dekletih!

https://www.instagram.com/p/B-I67nJnhhy/
https://www.instagram.com/p/B93v-YLHtdJ/
https://www.instagram.com/p/B9wRFexpFZg/
https://www.instagram.com/p/B5TX5A3A8AZ/
https://www.instagram.com/p/B5Dqh7hH9Cf/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B-FcHKypc20/
https://www.instagram.com/p/B8PJcGJndd0/
https://www.instagram.com/p/B-CmQ1pHASo/
https://www.instagram.com/p/B42f67kHivZ/?utm_source=ig_embed

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close