Modni navdih za čisto 10-ko: 5 zapovedi Brigitte Macron

15. april 2020

Modni navdih za čisto 10-ko: 5 zapovedi Brigitte Macron

15. april 2020

Vse, kar potrebujete za dober stajling!

Njen slog je pravi odraz elegance in pravi vzor, kako naj se ženska, ki da kaj nase, oblači. Njen slog občudujejo ženske po celem svetu in je pogosto na samem vrhu seznama najbolje oblečenih žensk, tem petim pravilom pa se nikoli ne odpove.

Prva dama Francije ima zelo dodelan slog, od katerega že leta ne odstopa. V njeni garderobi najdemo večinoma vpadljive plašče ter obleke, ki ne pustijo nobene ženske ravnodušne.

Njen slog opisujejo kot prefinjen, zrel in drzen, teh 5 kosov pa je ključnega pomena pri ustvarjanju dobrega outfita in jih, po njenem mnenju, mora imeti v omari vsaka ženska.

Jakna

Dobra jakna lahko dopolni kateri koli stajling. Lahko ga oblečete na hlače, kavbojke, krilo ali obleko. Ta kos bi moral biti del garderobe vsake ženske, saj je v njem vsaka dama videti močna in uspešna.

Ozka obleka

Čeprav je nenapisano pravilo, da ženske njenih let ne bi smele nostiti oprijetih oblek nad koleni, se Brigitte na to požvižga. Je ljubiteljica ozkih in kratkih oblek, ki sledijo liniji njenega telesa in moramo priznati, da je v njih videti odlično.

Skinny jeans

Tako kot jakna, so tudi oprijete kavbojke osnova katere koli garderobe. Nosite jih lahko za različne priložnosti, tudi za poslovne, odvisno od tega, kako jih kombinirate.

Dobra torba

Vsaka ženska mora imeti eno kakovostno usnjeno torbo. V ta kos vložite nekoliko več denarja, medtem ko za ostali ni treba porabiti veliko. Enkrat kupljena, bo dobra torba zdržala več let. Najbolje je, da izberete torbo v črni ali beige barvi, da jih boste lahko kombinirali s katerimi koli kosi.

Dobri salonarji

Tako kot za torbe, velja enako za čevlje. Nakup kakovostnih črnih ali beige salonarjev je dobra naložba. Brigitte uživa v nošenju visokih petk in verjame, da so odraz žensstvenosti in elegance.

Poleg teh 5-ih kosov, velja še eno pravilo, da mora biti garderoba svetle barve, zato prvo damo večinoma videvamo v veselih in svetlih modnih kombinacijah.

Foto: Profimedia, Getty

Style. Več novic

New Report

Close