Modni slog Alfa Mikića: od doma nikoli brez nakita in nalakiranih nohtov

21. junij 2022

Modni slog Alfa Mikića: od doma nikoli brez nakita in nalakiranih nohtov

21. junij 2022
Foto: Joonglaa

Rožnata pričeska, živahna oblačila, nalakirani nohti in ogromno nakita – to je Alfa Mikić.

Prva mišica Slovenije, Igor Mikić, je znan po svojem ekscentričnem videzu, s katerim pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi.

Na snemanje z našimi kolegi z Youtube kanala Joonglaa je prišel z vpadljivimi rožnatimi kratkimi hlačami in enako torbico, oranžnimi natikači Yeezy in ujemajočimi nogavicami. Modni slog, ki ga je brez dvoma težko skopirati.

Foto: Joonglaa

Od doma nikoli brez nakita

Našo pozornost so takoj pritegnili tudi nalakirani nohti, ki so med znanimi moškimi v zadnjih nekaj letih postali pravi hit. Mikić nam je ponosno povedal, da si jih lakira sam. “Če je na obisku kakšna punca, pa mi še ona malo pomaga.”

Njegov zaščitni znak je tudi opazen nakit, brez katerega ne gre nikoli od doma. “Prva stvar, ki jo zjutraj naredim, je to, da si nadenem uro in prstane. Jaz sem največji oboževalec ur in nakita. Res moram imeti zelo slab dan, da grem od doma brez uhanov, verižic in ure. To se zgodi mogoče enkrat na leto,” pravi.

Foto: Joonglaa

Eden od najljubših modnih dodatkov so tudi sončna očala, doma jih ima kar trideset. Vsak dan si nadane druga, vsa pa so zelo velika in zelo vpadljiva.

Foto: Joonglaa

Modni dodatek tudi tetovaže

Majic s kratkimi rokavi ne mara, saj se mu zdijo preveč običajne, zato jim rad poreže rokave in jih tako naredi unikatne. “Pa še moje tetovaže na rokah potem bolj pridejo do izraza,” pravi in izda, da jih ima na telesu že več kot štirideset.

Njegov najljubši je dvojni M, ki ga ima tetoviranega na levi roki. “Dvojni M je zato, ker se pišem Mikić in ker je moji mami ime Marija,” razloži.

Foto: Joonglaa

V enaki opravi, kot se je pojavil na snemanju, gre tudi na fitnes, kjer ga največkrat najdete na klopi za dvigovanje uteži. Njegov maksimum pri potisku s prsi je kar 140 kilogramov!

Foto: Joonglaa

Modni nasvet Alfa Mikića

Za konec nam je zaupal še modni nasvet za poletje, ki ga polaga na srce vsem moškim. “Fantje, ne se bati barv, ne se bati nakita. Očala so obvezna. Frizura naj bo malo daljša, da ko pridete iz vode, imate tisti Leonardo di Caprio videz iz Titanika. Srajce naj bodo čim bolj odpete!” pravi in zaključi v svojem značilnem ‘Mikić slogu’: “Če bodo srajce odpete, potem bodo zvečer tudi hlače, to pa ja!

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close