Modni trend: najlepše obleke iz jeansa za vsak dan

28. marec 2019

Modni trend: najlepše obleke iz jeansa za vsak dan

28. marec 2019

Denim bo nepogrešljiv modni spremljevalec tudi to pomlad, še posebej bodo na svoj račun prišle ljubiteljice oblek iz jeansa, ki je tokrat interpretiran na nov ter igriv način

Jeans oziroma denim je tkanina, iz katere se lahko izdelajo vse vrste oblačil, primerne za vse priložnosti. Poleg kavbojk, ki bodo v središču modne pozornosti, se kot eden od velikih trendov napovedujejo obleke iz jeansa. Te bodo zaznamovale pomlad 2019 in high street modne znamke so nam jih velikodušno ponudile na izbiro.

Obleke iz jeansa so idealne predvsem za tiste dneve, ko nimamo prave predstave o tem, kaj bi sploh oblekle. Ena, dva, tri in težava je rešena: obleko iz jeansa, ki ponuja tako udobje kot številne možnosti kombiniranja, lahko nosimo samostojno, jo oblečemo povrhu bele srajce ali jo popestrimo z zanimivimi modnimi dodatki.

Comma
Zara
Zara

Letošnja pomlad je pokazala zabavno plat obleke iz jeansa: izbiramo lahko med številnimi variacijami, od maksi obleke do kratkih oblek iz jeansa z razporkom, prepasanih ‘srajčnih’ oblek iz denima ali jeans obleko z volančki. Posebej trendi bo obleka iz jeansa z naramnicami, kakršne se spominjamo še iz svojega otroštva.

levo Ulla Johnsson, desno Christopher Kane
Stradivarius
Bershka
Alice Mccall

S pomočjo obutve in drugih dodatkov boste ustvarile povsem samosvojo stilsko podobo. K obleki iz jeansa se dobro podajo teniske, a tudi pomladni škorenjci, gležnjarji in visoke pete. Zgornji modeli nam dokazujejo, da je ponudba oblek iz jeansa to pomlad še posebej bogata!

D. S.

Foto: Zara, Bershka, Stradivarius, Comma, Ulla Johnson, Christopher Kane, Alice Mccall, Instagram, Vogue

Style. Več novic

New Report

Close