Modni trend, v katerem se skriva popolni jesenski videz

15. september 2020

Modni trend, v katerem se skriva popolni jesenski videz

15. september 2020

Vsak delovni dan se začne z istim modnim izzivom – kaj obleči danes za delo?

Mesto, kjer bomo le redko iskali odgovore na vse modne dileme, so modni trendi.

Ti so le prehodni del modnega sveta, ki pogosto prestopi meje poslovne garderobe. Kljub temu se trendi v modnem svetu spreminjajo iz sezone v sezono. Leto 2020 pa je izpostavilo nekaj velikih modnih favoritov, ki bodo svoje mesto našli ne le zunaj, temveč tudi znotraj našega poslovnega sloga in garderobe.

Ena izmed takih je modna klasika, ki se letošnjo jesen vrača v novi trendovski izdaji, v sam vrh najbolj zaželenih modnih trendov in modelov.

Poleg tega, da je videti moderna in učinkovita kot tudi elegantna, bo ta modni trend močno olajšal naše jutranje priprave – pet minut bo dovolj za popoln modni videz. Seveda govorimo o poslovnem kostimu.

Tako kot v poslovnem svetu, kot tudi zunaj njega, novi kostimi izstopajo z novimi silhuetami, kroji in detajli, ki prinašajo kar nekaj nepričakovanega.

Od oversized modelov in poudarjenih ramen, ki so jih navdihnila osemdeseta leta, do nepričakovanih detajlov in modelov, kjer hlače zamenjujejo bermude. Kostim je tokrat prešel meje nevtralnosti in v svoji revoluciji ženske garderobe, je šla moda še korak dlje.

Poleg tega, da so kostimi odprli vrata novim trendom, slogom in modnim kombinacijam ter jih iz klasičnega poslovnega kosa preoblikovali v statement kombinacijo, priljubljeno v ulični modi. Kostim je skupaj z navadno majico ter športnimi copati dobila sproščen obraz.

Kljub temu bo kostim se vedno najbolj popularen znotraj poslovne garderobe, kjer bo predstavljen kot preprost odgovor na popoln poslovni videz.

Vse, kar morate storiti, je, da dodate svoj pečat, pa naj gre za superge za sproščen videz, razkošno bluzo, ki poudarja njegovo eleganco, ali preprost top in svileno rutico za pariški učinek.

Foto: Instagram, promo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close