Modni trenutek princa Williama – posebni čevlji v čast Top Gunu

20. maj 2022

Modni trenutek princa Williama – posebni čevlji v čast Top Gunu

20. maj 2022
Foto: Profimedia

Kate Middleton in princ William sta se udeoežila britanske premiere filma Top Gun: Maverick, v katerem znova igra Tom Cruise. 

Kate je nosila dolgo črno obleko znamke Roland Mouret z belim ramenskim pasom. Lase je imela spuščene, toda za ušesi ter s tem poudarila viseče uhane. William je imel oblečen črn smoking in metuljčka, svoj izgled pa je popestril s čevlji, na katerih sta bili izvezeni dve letali – princ je bil namreč pilot helikopterja v kraljevi letalski posadki. 

Na premieri je bil tudi Tom Cruise, ki je Kate prijazno ponudil roko pri hoji po stopnicah, predstavil pa ju je tudi svojim soigralcem.

Kate Middleton, Tom Cruise
Foto: Profimedia

Princ in vojvodinja velika ljubitelja filmov

Kraljevi par novega Top Gun filma ne bo videl prvič – s strani Toma Cruisa je bil povabljen že na posebno predvajanje filma. Cruise je namreč izvedel, da je William velik navdušenec nad franšizo filmov, pri kateri je prvi izšel leta 1986.

Cruise je povedal, da imata z Williamom veliko skupnega – oba obožujeta Anglijo, oba sta pilota in oba imata rada letenje. 

Kate Middleton
Foto: Profimedia

Cruise je v nedeljo gostil tudi televizijski dogodek v čast kraljici Elizabeti in 70-letni obletnici kraljevanja, ki se ga je na kratko udeležila tudi kraljica. Cruise je leta 2017 spoznal tudi princa Filipa, še pred tem, leta 1992 pa je s takratno ženo Nicole Kidman klepetal tudi pokojno princeso Diano in se kasneje celo udeležil njenega pogreba. 

William in Kate sta sicer znana kot velika ljubitelja filmov, William je celo predsedndik Britanske akademije za film in televizijsko umetnost. Septembra se je kraljevi par udeležil premiere Bondovega filma Ni časa za smrt.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close