Modno pravilo 3 + vam bo za vedno spremenilo način oblačenja!

23. september 2020

Modno pravilo 3 + vam bo za vedno spremenilo način oblačenja!

23. september 2020

Nekateri izmed najboljših outfitov so ustvarjeni prav po tej formuli.

Kolikokrat ste že stali pred ogledalom in poskušali ugotoviti, kaj je tisto, kar vam manjka, se nato trikrat preoblekli, dodali ogrlico, se nato premislili in se odločili raje za uhane, nato pa precej nezadovoljni zapustili dom.

Veste pa, da bi bilo lahko boljše, ker v resnici je!

Če nimate te sreče, da bi vam stilistka pomagala pri izbiri outfitov za deset dni vnaprej, da boste videti kar se da najboljše, potem si morate pomagati z raznimi triki in pravili, ki obstajajo (tudi) v modi.

Zato si ne moremo kaj, da se ne bi vprašali, ali obstaja točno določen trik, ki bi nas pripeljal do vedno popolnega outfita.

Pa vendar obstaja.

Če boste nekoliko bolj pozorni na fotografije uličnega sloga iz vodilnih modnih metropol, ga boste opazili.

Torej, ta trik se imenuje pravilo 3 +, ki vključuje tri statement dodatke, ki bodo vaš videz dvignili na veliko višjo raven. Ti modni dodatki so lahko: nakit, kapa, klobuk, svilena ruta, šal, torbica ali čevlji.

Osnovni primer:

Črna obleka in črne petke. Ni napake. Preprosto in elegantno. Vendar k temu outfitu dodajte verižico z obeskom, pas in klobuk – tri kose, od katerih bo vsak zlahka padel v oči.

To pravilo lahko uporabite tudi drugače, namesto črnih čevljev obujete rdeče, zamenjate pas in klobuk z mehko jopico in svileno ruto – spet bo to nov in nadgrajen videz.

Če je pravilo 3 + za vas mogoče pretirano, potem naj vas vodi pravilo 2 + po istem principu.

Boste videli, sploh ni težko!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close