Modra maskara bo hit letošnje pomladi in poletja!

02. april 2022

Modra maskara bo hit letošnje pomladi in poletja!

02. april 2022
Foto: IMAXtree

Če ste se naveličali klasične črne, potem je modra maskara prava rešitev za popestritev vašega videza.

Modra barva je pravi hit letošnje pomladi. Modro lahko vključimo povsod – v notranji opremi, pohištvu, na stene, pri oblačilih, pa tudi med ličili. Poleg različnih modrih in turkiznih odtenkov senčil vse več vplivnežev uporablja tudi modro maskaro, ki čudovito poudari oči.

Kako modro maskaro vključiti v vsakdanji makeup?

Čeprav je črna maskara klasična in z njo ne moremo zgrešiti, pa je maskara prava izbira, če želimo svojemu obrazu dodati malo barve.

Modra maskara pristaja vsem barvam oči, še posebej pa bo poudarila modre in rjave oči. Če se bojite, da je modra ta barva preveč dramatična, ne skrbite! Mogoče jo je nositi tudi na subtilen način. To dosežete tako, da modro maskaro nanesete le na trepalnice na zunanjem delu očesa, za ostale trepalnice pa uporabite črno. 

Za večerne dogodke lahko modri maskari dodate tudi bleščice, modro senčilo in tako dosežete glam videz, ki bo vaše oči res lepo poudaril in postavil v ospredje. K modri maskari se lepo poda tudi modri svinčnik za oči ali tuš za oči. 

Na voljo so tudi različni odtenki modre, izbirate lahko med temnimi odtenki, tisti bolj drzni pa se lahko odločite za svetlejše ali turkizne, ki bodo odlično poudarile svetle oči. 

Rjavooki se nikar ne ustrašite modre maskare – močno pigmentirana modra poudari vaše oči in jih osvetli ter vašemu obrazu “odpre pogled”. Tega lahko še poudarite, če na spodnji del veke nanesete bel svinčnik, ki vaše oči še bolj odpre pogledu pa doda svežino in čarobnost. 

Pa še nasvet za nanos modre maskare: nanesite jo čim bližje korenu trepalnic, da bo barva nanešena na celotni površini trepalnic.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close