Kaja Flisar / 13. februar 2023

Mohito navdušuje z romantično kolekcijo, popolno za valentinovo

Modni kosi so ustvarjeni tako, da ponujajo navdihujoče modne rešitve za vse generacije žensk v različnih priložnostih: od vsakdanjih do svečanih.

V kolekciji prevladujejo ženstveni modni kosi v vseh odtenkih rožnate, ki jo odlično dopolnjujeta brezčasna črna in klasična temno modra. Kolekcijo prepletajo romantične silhuete in detajli, ki jih dopolnjujejo elegantni modni dodatki – čevlji s platformo in zlat nakit za piko na i.

Foto: Domagoj Karačić

Foto: Domagoj Karačić
Foto: Domagoj Karačić

Vendar pa znotraj celotne kolekcije en kos še posebej izstopa – neustavljiva maxi cvetlična obleka, ki bo zagotovo postala IT kos kolekcije. Obenem drzna in romantična obleka bo v vsaki ženski prebudila občutek svobodnega duha in prepričani smo, da v njej ne boste ostale neopažene.

Foto: Domagoj Karačić
Foto: Domagoj Karačić
Foto: Domagoj Karačić

Nova kolekcija “Bright Rose” se osredotoča na svobodomiselne, samozavestne in čutne ženske, ki so zaljubljene v življenje.

Predstavljena je bila na romantičnem fotografiranju na čarobni lokaciji. Ivana Mišković in Nika Hohnjec sta z lahkoto podali ženstvenost in seksipilnost kolekcije, Hrvaški državni arhiv pa je s svojo razkošno notranjostjo služil kot impresivna modna kulisa.

Foto: Domagoj Karačić
Foto: Domagoj Karačić

Kje kupiti?

Poiščite svoje modne favorite in navdih v trgovinah Mohito in na spletu na Mohito.com.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close