Monica Bellucci in bradati fant: najbolj vroč parček na tednu mode v Parizu

11. marec 2019

Monica Bellucci in bradati fant: najbolj vroč parček na tednu mode v Parizu

11. marec 2019

Monica Bellucci ve, kako pripraviti občinstvo, da obrača glave za njo na tednu mode. Njen slog oblačenja velja za utelešenje ležernega šika. Pod eno roko torba Chanel, pod drugo mlajši ljubimec.

Italijanska igralka je na Chanelovo modno revijo prišla v vzorčastem modrem plašču iz tvida, kajpak znamke Chanel. Uskladila ga je s črnimi hlačami širokega kroja, čez ramo pa je nosila ikonsko Chanelovo torbico iz prešitega usnja.

Pod drugo roko je imela drugačen ‘modni dodatek’: svojega čednega bradatega fanta. Francoski kipar Nicolas Lefebvre je s svojimi dolgimi lasmi in možato brado nekatere spomnil na igralca Toma Hanksa v filmu Brodolom (seveda v tistem prizoru, ko je glavni lik že dolgo na samotnem otoku). Toda njegova črtasta modna obleka je izdajala, da vsekakor ne gre za brodolomca, ampak za zanimivega moškega.

Njegova obleka in suknjič na dvoredno zapenjanje sta lepo dopolnila Monicin ‘outfit’. Hlačnice so bile nekoliko krajše in pri tem razkrile sive nogavice, ki jih je kipar dopolnil z rjavimi mokasini. Umetnik, ki ima najraje sproščen slog oblačenja, na dogodek ni nosil kravate in je pustil belo srajco zgoraj odpeto.

Belluccijeva in njen mlajši ljubček Lefebvre sta bila skupaj vsekakor videti čudovito in zato mnogi menijo, vključno s pisci pri reviji Vogue, da sta bila prav onadva ‘najbolj vroč parček’ v tem mesecu mednarodnih modnih revij.

D. S.

Foto: Vogue, Shutterstock, Pure People

Style. Več novic

New Report

Close