MOŠKA IZPOVED: Izbral sem si napačno ženo

21. maj 2021

MOŠKA IZPOVED: Izbral sem si napačno ženo

21. maj 2021

Iz dneva v dan težje gledam in prenašam, enostavno ne morem več.

Nesrečni bralec je na našem forumu z uporabniki delil svojo zgodbo o napačni izbiri žene.

“Zaljubljenost res zaslepi in zgodilo se je tudi meni, da sem se zaljubil v žensko, ki je zame popolnoma napačna. Narava je seveda poskrbela za svoje in je tudi skoraj takoj zanosila, sledila je poroka in sedaj mi je žal. Preveč sva si različna, jaz izobražen, deloven in poln ambicij. Ona zdolgočasena, brez kančka ambicije za karkoli in v glavnem obsedena sama s seboj, s svojim izgledom in družbenimi omrežji.

Zaljubljenost je seveda minila ni pa nikoli prerasla v ljubezen, vsaj iz moje strani ni. Jaz jo iz dneva v dan težje gledam in prenašam, enostavno ne morem več. Otroka imam zelo rad vendar mislim, da nima smisla, da si življenje uničim zaradi tega, da bi družina ostala skupaj. Ta teden moram na posvet, da vidim, kakšne so opcije, da se je znebim po najhitrejšem postopku.”

Ena izmed uporabnic mu je odgovorila takole:

“Ulovila te je s sexom, nato pa ti je pokazala svoje prave barve. Nič novega v sodobnem svetu.
namesto da hitro skočite med rjuhe, se raje spoznavajte, take predatorke se da hitro prepoznat in jih skenslate pravočasno. Samo vi se bojite, da pa je poštena ženska dolgočasna v postelji in da ne bo hotela spolnosti v zvezi pa padate na take. Resnica je pa ravno obratna, te lovilke s sexom so v resnici dolgočasne, saj ga koristijo le kot sredstvo za dosego cilja in ne zato, ker si želijo spolnosti z vami in vam ga tudi po dosegi cilja odvzamejo.”

Kaj so mu svetovali, pa si preberite na Starševskem čveku.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close