Moški, rojeni v teh znakih, so najboljši očetje!

29. januar 2020

Moški, rojeni v teh znakih, so najboljši očetje!

29. januar 2020

Ste v resni zvezi in razmišljate, kako bi bilo lepo imeti s svojim dragim otroke? Seveda se pri tem zavedate, da z otrokom nikoli več ne bo tako, kot je bilo – odgovornost je veliko večja. Zato ne preseneča, da se mnogi ustrašijo starševskih dolžnosti.

Če pa ste v zvezi z osebo, ki se je rodila v enem izmed teh treh astroloških znakov, ni razloga za zaskrbljenost, saj so to najboljši očetje.

Rak

Pri občutljivih Rakih je družina vedno na prvem mestu. Že od nosečnosti naprej, bodo vedno z vami, nenehno vas bodo razvajali ter dajali nasvete. Ko pride dojenček, se zanje začne najlepše obdobje njihovega življenja. Vedno bodo ob vas in vajinih otrocih, na to se lahko zanesete.

Tehtnica

Moški, rojeni v tem znaku, so kul očetje, ki jim nikoli ni dolgčas. Vedno so pripravljeni na šale in radi se pokažejo z otroki ter jim svet prikazujejo na zabaven način. Ne glede na to, da so tehtnice najbolj zabavni očetje na svetu, so lahko zelo resni. Z izjemnim občutkom za pravičnost želijo svoje otroke vzgajati v čustveno inteligentne in obzirne ljudi.

Lev

Njihovi otroci so njihov ponos. Preprosto bodo naredili vse, kar je v njihovi moči, da jih zaščiti. Ugodijo vsem otrokovim željam in jih radi jih razvajajo. Do sebe so zelo zahtevni, saj želijo biti popolni očetje, zato ob rojstvu pozna vso literaturo o vzgoji otrok na pamet.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close