“Moti me, ker bodoča partnerka živi na kmetiji”

13. julij 2020

“Moti me, ker bodoča partnerka živi na kmetiji”

13. julij 2020

Včasih so vprašanja in razmišljanja na naših forumih res nenavadna …

“Star sem 27 let, pri punci (26 let) s katero še nisva skupaj (se le spoznavava, vendar oba čutiva, da sva za skupaj, se mi je izpovedala) imajo kmetijo. Imajo več različnih vrst zelenjave s katero zalagajo trgovine po Sloveniji.

Ona je v bistvu edinka in bo naslednje leto tudi prevzela kmetijo. Kot mi je razlagala jo veseli delo z rastlinami, rada tudi vrtnari. Finančno jim gre dobro. Ko greva na dejt je urejena, lepa… Sam delam v trgovini in nikoli nisem imel točnega vpogleda v delo na kmetiji. Vem pa, da je ta punca med delom velikokrat umazana od zemlje, prešvicana itd…

Verjetno bi se moral nekoč preselit k njej in ne ona k meni, saj če imaš kmetijo potem je neka logika, da tam zraven tudi živiš. Če prav pomislim me bega nekaj stvari v zvezi s tem. Nihče od mojih staršev ali sorodnikov ni nikoli opravljal dela na kmetiji. Živimo na vasi pa nimamo niti majhnega vrtička. Rože na zelenici in grmičke nam oskrbi vrtnarija, ki ji plačamo. Oni si doma zrihtejo vse sami. Res je, da jim ni treba delat vsak dan, saj nimajo živali in imajo večinoma rastlinjake.

Ampak še vedno me bega, ker je to delo vezano na prst in, da včasih delajo cel dan, pa tudi kakšno nedeljo. Nimajo nekega ustaljenega urnika dela naprimer od 7.00 do 15.00 ure in konc za danes. To so mi edine ovire pri tem ali se naj spustim v zvezo ali ne. Partnerice mojih frendov so po nekih pisarnah, kavarnah, prodajalke.”

Kakšne nasvete so mu dali naši bralci, pa preverite TUKAJ.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close