Na Airbnbju lahko najamete stanovanje Carrie Bradshaw

05. november 2021

Na Airbnbju lahko najamete stanovanje Carrie Bradshaw

05. november 2021
Foto: Airbnb

Oboževalci priljubljene serije Seks v mestu lahko bivate v prikupnem stanovanju glavne akterke serije, Carrie Bradshaw.

V čast prihajajoče serije, nadaljevanja priljubljenega Seksa v mestu, v katerem se vračajo tri od štirih igralk originalne zasedbe, sta Warner Bros. in Airbnb združila moči ter v New Yorku poustvarila stanovanje glavne akterke Carrie Bradshaw.

Stanovanje je opremljeno čisto po Carriejino: stene so v barvi pistacije, ne manjkata niti njen brezžični telefon in črni prenosnik, na katerem je za obiskovalce prilepljen listek z geslom za WiFi. Police so polnijo kozarci za martini in seveda izvodi Carriejine najljubše revije Vogue.

Potem je tu še omara, ki je polna modnih kosov z volančki in bleščicami, najbolj pa izstopa legendarno krilo iz tila, ki ga igralka Sarah Jessica Parker nosi v uvodni špici. Seveda so tu še čevlji znamke Manolo Blahnik in slavna verižica “Carrie”.

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Prek videoklica se bo oglasila še Carrie

A bivanje v Carriejinem stanovanju je le del izkušnje, ki sta jo za goste pripravila Warner Bros. in Airbnb. Ti si lahko namreč zaželijo še personaliziran stajling iz kosov iz Carriejine omare, skupaj s profesionalnim fotografiranjem, pri čemer se preko videoklica oglasi še Sarah Jessica in pozdravi goste.

“Navdušena sem, da bo lahko naše občinstvo doživelo Carriejin New York kot še nikoli in prvič dobesedno stopilo v njene čevlje,” je ob tem povedala 56-letna igralka.

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Rezervacije za apartma Bradshaw se odprejo 8. novembra opoldne (po našem času ob 18. uri), za eno noč pa bo potrebno odšteti 23 dolarjev (približno 20 evrov). Stanovanje se nahaja v newyorški četrti Chelsea.

Premiera serije And Just Like That … bo decembra, točni datum še ni znan. Nadaljevanje bo imelo deset polurnih epizod, v katerih bosta poleg Sarah Jessice zaigrali tudi Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) in Kristin Davis (Charlotte York). Kim Catrall (Samantha Jones) je sodelovanje odklonila.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close