Na brvi milanskega tedna mode tudi znana Slovenka

01. marec 2022
Maja Malnar

Na brvi milanskega tedna mode tudi znana Slovenka

01. marec 2022
Foto: Profimedia

Ena najbolj znanih slovenskih vplivnic se je za en dan prelevila v manekenko in zakorakala po brvi priznane modne znamke.

Milanski teden mode je v italijansko prestolnico privabil največje modne navdušenke. Med njimi je tudi Maja Malnar, nekdanja članica skupine Sexplosion, danes pa svetovno znana influencerka, ki tokrat ni bila samo v vlogi gledalke. Za modno revijo Elisabette Franchi se je prelevila v manekenko in v kratki rdeči obleki z veliko pentljo zakorakala po modni brvi.

“Tako navdušena in počaščena sem, da sem lahko bila del tega, hvala Elisabetta za tako neverjetno in nepozabno izkušnjo,” se je na Instagramu zahvalila priznani modni oblikovalki, katere modne kose je mogoče kupiti tudi pri nas.

Isti dan je Maja obiskala tudi modno revijo Dolce & Gabbana. Modnemu dvojcu v čast je oblekla dolgo zlato bleščeče krilo in ga kombinirala s preprostim belim topom, na glavo pa si je poveznila t. i. bucket hat s prozornim ščitnikom.

A ni edina Slovenka, ki jo po milanskih ulicah lovijo fotografski objektivi. V modni prestolnici se te dni potikata tudi modni influencerki Lara Begić in Nina Retar. Skupaj sta obiskali Jacquemusov showroom in modno revijo Emporio Armani, kjer sta se slikali z britanskim igralcem Lucienom Laviscountom, ki smo ga spoznali v seriji Emily in Paris.

Po napornem dnevu je sledil obisk tradicionalne italijanske restavracije, kjer sta si privoščili značilno italijansko kosilo – pico.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close