Na filmska platna prihaja muzikal Mamma Mia 2, posnet na Hrvaškem!

V drugem delu ekranizacije tega priljubljenega muzikala z imenom Mamma mia! Spet začenja se, bomo videli znana in priljubljena filmska imena, producenti pa so poskrbeli še za nekaj presenečenj…

Verjetno so bili vsi ljubitelji muzikalov navdušeni, ko so slišali, da se obeta nadaljevanje priljubljene Mamma Mie! iz leta 2008, a redko kdo je bil tako navdušen in obenem ponosen, kot hrvaški ljubitelji, ko so izvedeli, da bodo muzikal Mamma Mia! Spet začenja se posneli na hrvaškem otoku Vis! In tako se je tudi zgodilo.

V drugem delu ekranizacije tega priljubljenega muzikala bomo spet videli Meryl Streep, Piercea Brosnana, Colina Firtha in Amando Seyfried, pridružila se jim bodo velika imena filma, kot so Andy Garcia in pevka ter igralka Cher. Snemanje se je začelo 12. avgusta lani, zadnja najava muzikala na družbenih medijih kaže eno od glavnih igralk Lily James v solo izvedbi istoimenske pesmi. Muzikal se bo začel po svetu predvajati 20. julija.

Toda pozor, pozor! Poslastica tega poletja – drugi del glasbene komedije Mamma Mia! Spet začenja se bo doživela svojo regijsko predpremiero v puljski Areni v soboto, 21. julija 2018. Nekdanje antično prizorišče gladiatorskih bojev se bo za nekaj ur prelevilo v velikanski oder, kjer bodo odmevale največje uspešnice švedske skupine Abba.

Predpremiere v Pulju (ki jo pravzaprav še vedno prav vsi imenujemo Pula) in se začne ob 22.15 uri, se bodo udeležili nekateri igralci, režiser filma in producentka. Pred projekcijo in po njej bodo o snemanju, ustvarjanju likov, zanimivih prigodah na otoku Vis in raznih anekdotah s snemanja pripovedovali trije mladi igralci, ki so upodobili tri morebitne očete lika Sophie v mladih letih: Hugh Skinner (ki je zaigral mladega Harryja), Jeremy Irvine (upodobil je mladega Sama) in Josh Dylan (ki je zaigral Billa v mladih letih).

Na predpremieri bosta prisotna tudi režiser in scenarist glasbene uspešnice Ol Parker ter producentka Judy Cramer, ki bosta spregovorila o nastajanju filma Mamma Mia! Spet začenja se. Ta bo slovenski javnosti na voljo v ogled od 2. avgusta dalje v rednem kino sporedu.

 

Avtor: Dragica Sušnik

Foto: IMDB, Karantanija Cinemas, TrailerAddict, YouTube

New Report

Close