Na koncertu utišala petje svojih oboževalcev

04. maj 2022
Lorde

Na koncertu utišala petje svojih oboževalcev

04. maj 2022
Foto: Profimedia

Na TikToku so luč sveta ugledali posnetki oboževalcev pevke Lorde, ki je zagrete pevce sredi koncerta grobo utišala – pesem je namreč želela odpeti brez vokalne spremljave iz občinstva.

“Bila sem oboževalka Lorde, toda nisem več. Zdaj jo poslušam na skrivaj,” je na TikToku zapisala ena od njenih oboževalk. Številni so namreč na TikToku objavili videe, kjer pevka med petjem pritisne prst na usta, da bi utišala občinstvo, ki želi peti z njo.

Medtem ko so nekateri mnenja, da je to zagotovo bila najbolj grozna izkušnja s koncerta, pa se drugi strinjajo, da bi občinstvo zagotovo moralo utihniti, češ da je bilo njihovo petje neznosno. 

Na Twitterju so se pojavile številne šale na račun pevke in njenih koncertov.

Oglasila pa se je tudi Lorde, ki je v videu sporočila, da je to storila le nekajkrat in sicer samo pri eni pesmi, ko je želela peti acapella – brez glasbene spremljave ali brez mikrofona, da bi oboževalci lahko slišali njen glas.

“Če pridete na moj koncert, potem veste, da gre za uro in pol skupnega petja in dretja,” je dodala. Na koncu videa je dodala, da je objavljeni posnetek iz leta 2017, ko je bila stara 19 let in je bila zelo dramatična. Njen takratni album celo nosi ime Melodrama. 

@real_lady_hands lololol I just saw the other video and was like wait I was there I snuck into this concert 🙂 #lorde ♬ original sound – cocolashar

Petindvajsetletna novozelandska pevka je trenutno na svoji turneji po ZDA, v Chicagu je tudi prvič po več letih zapela omenjeno pesem Writer in the Dark ter pri tem omenila TikTokov škandal in občinstvo pozvala, naj pojejo čim glasneje.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close