Na največjem evropskem festivalu smo srečali tega znanega igralca

16. avgust 2023

Na največjem evropskem festivalu smo srečali tega znanega igralca

16. avgust 2023
Foto: Instagram @ursapremik

V preteklih dneh smo se potikali po festivalu Sziget, kjer smo v VIP loži srečali tudi slovenskega igralca in komika Domna Valiča.

V preteklih dneh se je v glavnem mestu Madžarske odvijal festival Sziget, ki velja za enega izmed največjih evropskih festivalov. Medtem ko smo se na tretji dan festivala hladili v senci VIP lože Magic Mirror, pa smo srečali tudi znanega slovenskega igralca Domna Valiča in njegovo partnerico Uršo Premik. Seveda smo to priložnost izkoristili za kratek klepet.

Festival je ogromen

“Imava se izjemno dobro, festival je ogromen,” nam je povedal Domen. “Mislila sva, da sva si že vse ogledala, pa sva se včeraj malce izgubila in ugotovila, da je še toliko stvari, ki jih še nisva videla. Misliš, da si že vse preletel, nato pa ugotoviš, da je še milijon stvari, ki jih lahko vidiš.”

Na svoj tretji dan Domen pravi, da se je končno znebil FOMO (Fear of missing out, v prevodu strah pred zamujanjem nečesa). Urša pa nam je na vprašanje, ali sta se odločila za kampiranje, v smehu odvrnila, da sta za to že prestara. Raje sta se odločila za bivanje v hiškah, ki jih ponuja Sziget.

Foto: Instagram @szigetofficial

Od izvajalcev, ki sta jih videla, ju je Jamie xx najbolj navdušil, najbolj pa se sta se veselila Billie Eilish in Lorde, “Kljub temu da mi njen zadnji album ni bil pretirano všeč,” je še dodal Domen. “A v resnici, tudi če poznaš samo eno pesem ali dve, je v živo čisto nekaj drugega. Človeka vidiš, čutiš in se imaš na koncu vseeno dobro.”

Kaj ju je na festivalu najbolj navdušilo?

“Stranišča,” nam je navdušeno sprva odgovoril Domen. “Ampak poleg tega sem izjemno presenečen nad njihovo aplikacijo, ki je res dobro narejena. Narediš si lahko urnik izvajalcev, in aplikacija te nato opozori, kdaj kdo nastopa. Prav tako pa mi je všeč, koliko stvari festival ponuja. Od glasbe, delavnic pa vse do športa in številnih aktivnosti. Tudi sama sva se udeležila nekaterih delavnic. Resnično vse se najde.”

Foto: Instagram @domenvalic

A tudi vse te aktivnosti in ponočevanje so jima prišle do živega, zato priznavata, da sta tudi malce utrujena. “Zajtrk sva danes pojedla šele ob pol enih,” je dejal Domen in dodal, da najbolj pogreša svojo jutranjo kavo.

“Midva sva naredila napako, da sva že sem prišla izmozgana,” nam je zaupala Urša. Njun trenutni dopust bolj sestavljajo festivali in številne aktivnosti. “V resnici je to najin prvi dopust letos,” je še priznala in dodala, da boste na koncu potrebovala še “dodaten dopust od tega dopusta.”

Foto: Instagram @domenvalic

A na vprašanje, ali bi se še vrnila, sta oba odgovorila, da vsekakor. “Le morda bi prihodnjič vzel stanovanje, saj so me ti vroči dopoldnevi tukaj popolnoma uničili,” dodaja Domen.

Na srečo pravita, da ju, ko se vrneta, čaka še nekaj mirnih dni brez pretiranega dela, in si bosta lahko še malce odpočila.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close