Na tak poceni način Jennifer Lopez ohranja svoj mladostni videz

25. december 2022

Na tak poceni način Jennifer Lopez ohranja svoj mladostni videz

25. december 2022
Foto: Profimedia

Morda je Jennifer Lopez ena največjih zvezd na svetu, toda njene največja lepotna skrivnost je zelo poceni. 

J. Lo je za Vogue delila skrivnost, kako do lepe, čvrste in sijoče kože. V sklopu njihove YouTube serije “Beauty Secrets” (lepotne skrivnosti) je razkrila, da ji za lepo kožo in dobro počutje najbolj pomaga dober spanec. To pa ne pomeni deset ur spanja, saj toliko časa zaradi natrpanega urnika sploh nima. 

“Eden od mojih trikov, ko ne morem dovolj spati, je to, da obstaja določeno število ur, ko lahko spiš, še preden zaspi tvoj obraz.” 

Jennifer Lopez

Zvezdnica se ob tem drži pravila: manj kot štiri ali pa več kot sedem ur. Kadar ima torej na razpolago več časa, si privošči več kot sedemurni spanec, kadar pa ji urnik tega ne dopušča, spi manj kot štiri ure.

Foto: Profimedia

Poleg spanja se Jennifer zanaša tudi na svojo linijo izdelkov za kožo JLo Beauty. Njena rutina je po njenih besedah zelo preprosta in to odraža tudi njena linija. Čistilo za obraz, vlažilna krema in serum so ključni stebri njene lepe kože.

Jennifer je v videu razkrila tudi svojo preprosto mejkap rutino, povedala pa je tudi, da si na svojo zadnjico in telo redno nanese kremo, s katerimi se telo sveti, obenem pa preprečuje strije. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close