Na takšni luksuzni jahti dopustujeta Tanja Ribič in Đuro!

18. avgust 2022

Na takšni luksuzni jahti dopustujeta Tanja Ribič in Đuro!

18. avgust 2022
Foto: Instagram

Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro te dni dopustujeta v Dalmaciji, ki jo po dolgem in počez preplujeta z njuno jahto.

Poletje se počasi bliža h koncu in svoj dopust zaključujeta tudi Tanja in Đuro. In to v velikem slogu. Na Instagramu sta objavila posnetek s svoje jahte, ki je vse prej kot skromna.

Đuro je prevzel mesto kapitana, Tanja in njuna mlajša hčerka Ela pa sta se na palubi, vsaka s svojo knjigo v roki, nastavljali sončnim žarkom. “Nasvidenje, Dalmacija, vedno te bom nosil v srcu,” je Đuro ob idiličnem posnetku citiral besedilo hrvaškega pevca Zlatka Pejakovića.

Na družinskih počitnicah je manjkala le še hčerka Zala, ki pa je te dni polno zasedena s promoviranjem svojih novih filmov – Dedek gre na jugŠesti avtobus in Kapa. Sredi julija se je udeležila že filmskega festivala v Puli, kjer je bila glavna zvezda na rdeči preprogi.

Na filmske dosežke svoje hčerke je izjemno ponosna tudi Tanja, ki je na Instagramu delila njeno naslovnico za revijo Elle in zraven dopisala: “Pa kaj si nor, kaj sem jaz rodila!” Ja, brez dvoma je Zala podedovala talent in lepoto svojih staršev in prepričani smo, da je pred njo uspešna filmska kariera.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close