Na te torbe, okraske za lase ter čevlje lahko kar pozabite!

30. julij 2020

Na te torbe, okraske za lase ter čevlje lahko kar pozabite!

30. julij 2020

Od teh »must have« kosov, se modni svet letos poslavlja. Brez skrbi – zamenjava je že znana!

Ni se vsakemu modnemu trendu uspelo obdržati na sceni nekaj sezon. Ne glede, ali so to torbice, čevlji ali pa dodatki za lase, mnogi izmed njih tako hitro odidejo, kot so prišli.

Od teh »must have« kosov, se modni svet letos poslavlja. Brez skrbi – zamenjava je že znana!

Usnjene torbice z mrežo so zamenjale mikro torbice

Različne mrežaste torbice, ki so jih imele praktično vse modne navdušenke, so pozabljene. Pravzaprav niso več modni dodatek, ampak navadne nakupovalne torbe.

Namesto njih se nosijo ljubke mikro torbice. Niso najbolj praktične, vendar jih lahko odlično kombinirate s platneno nakupovalno torbo. V mini torbico lahko spravite le kak drobiž in mogoče šminko.

Ovalne torbe s pasom so zamenjale kvadratne

Torbice ovalnih oblik, ki so jih trendseterke nosile tudi okoli pasu, so zamenjale majhne in pravokotne. Razlika: te torbice so večinoma pritrjene s pravim pasom, torej dve muhi na en mah.

Grde superge so zamenjali še grši sandali

Velike, robustne in vpadljive superge z debelimi podplati videvamo vse manj. Če se boste težko ločili od njih, imamo dobro novico: prihajajo grdi sandali. Barviti sandali z debelimi podplati so letos pravi hit!

Lasne sponke so zamenjali lasni trakovi in rute

Videli smo veliko lasnih sponk z biseri v vseh velikostih in oblikah. Letos pa so jih zamenjali trakovi in rutice. Vsaka frizura bo tako lepša v trenutku, preprost videz pa je dobila nadgradnjo.

Foto. Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close